Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Half-Life: Counter-Strike

extibo

nap
Grad:

Tema : (3182 pregleda i 86 odgovora)
Napisano : 26.11.08 u 20:36
Gamers.ba hljeb
Re :
Napisano : 26.11.08 u 20:37
AXELQUE

nap
Grad:
premium

svaka cast extib0 ovo nam treba
Post oshamario eXtibO
extibo

nap
Grad:
AXELQUE je napisao/la:
svaka cast extib0 ovo nam treba
Veoma ocit primjer kako ne citate teme. Zanima me kako li si uspio za 60sec procitati SVE?
Post dobio aplauz od wickY
haruN

nap
Grad: Sarajevo
premium

u suradnji s eXtibOm
yordo

nap
Grad: Linz
Koliko ovakvih tema , pa opet ce se naci neko ko ce postavit temu "Gdje mogu download CS" , itd....
smoki

pr0
Grad: Sarajevo www.sm0kiii.deviantart.com
premium

a ja bas donio comp sa popravke i gledam ocu ponovo cs reko bili digo temu da mi neko nade sve sto treba, slucajnosti xd, uglavnom tnx, postedi me truda
synL

nap
Grad: Miami Beach,FL
po meni sasvim suvisna tema ...ko ovo neZna/nezeli nac na google ili opciji trazi a otvori temu ja bi ga ban....

edit: eh eo haj meni pokusaj rjesit problem sa fpsom

@ laptop
udje u cs fps 101
kliknem na new game fps 80
igram dd2 udje u igru 2 sec mi bude 70 pa onda 2 sata 30 :S

--------------------------------------------------------------
scened with nod32
vsync of
sve moguce uradio

nista! nea fajde
AJdE

nap
Grad: SarajeVo !! Ono znas LokaCiju, ...
da te pitam zar ovo puno znaci za cs citiram..." staviti Windows Classic style temu ( Contor Panel >> Display >> Appearance >> Windows and buttons) " ja kad stavim meni nista isto mi je ne prepoznajem razliku.....
Ak to ista pomaze da onda stavim na ovu temu..??
N3sTabilaN

nap
Grad: Gracanica
nema boga da ti napravis fps ako ti je int 128 grafa to znam iz licnog iskustva sta fali jbt dati 55 km ko i ja sto sam kupio grafu 512 NOVU!! i 2 cenerea 512 rama i et za jedan bajram se moze skupit i vise problema sa fps-om nema

jednostavno ^^

(malo pripazi na gramatiku. ~eXtibO)
extibo

nap
Grad:
synL je napisao/la:
po meni sasvim suvisna tema ...ko ovo neZna/nezeli nac na google ili opciji trazi a otvori temu ja bi ga ban....

@ laptop
udje u cs fps 101

scened with nod32
vsync of
sve moguce uradio

nista! nea fajde
Integrisana graficka u laptopu, predpostavljam?

@ ajde

Nije zagarantovano 100% da ce ti se performanse poboljsati.
KRYSTAL

nap
Grad: Saraj\'vo
Bravo , e nek je vala neko doveo mir pa makar puklo da puklo , mogao si dodati još kako iskljuciti vertical sync , gdje downloadati GUIeve , gdje skinove i sl. gluposti
MAND4

camper
Grad:
premium

http://www.gamers.ba/forum/1/51719/sve-za-igre/

Config :
1 gb rama , nVIDIA ge force 256 mb , 1.7 ghz brzina , CS mi je na hdd sa 40 gb slobodne ... hs-hbk 15 km konekcija.. sve uradim zatvorim cak i exploler (il kako se vec pise sry) , msn , spywere neam (neki dan format disk) , licenciran Kaspersy 2009 5 sati scan nista .... zasto mi je fps uvijek 60 , cak i nakon 5 sati igranja , 60 nit oce gore , nit oce dole... Zasto?
extibo

nap
Grad:
MAND4 je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/1/51719/sve-za-igre/

Config :
1 gb rama , nVIDIA ge force 256 mb , 1.7 ghz brzina , CS mi je na hdd sa 40 gb slobodne ... hs-hbk 15 km konekcija.. sve uradim zatvorim cak i exploler (il kako se vec pise sry) , msn , spywere neam (neki dan format disk) , licenciran Kaspersy 2009 5 sati scan nista .... zasto mi je fps uvijek 60 , cak i nakon 5 sati igranja , 60 nit oce gore , nit oce dole... Zasto?
Trebas iskljuciti vsync (vertical sync). Kada otvoris 3D settings, ides Adjust Image Settings with Preview, onda ispod slike imas 3 opcije, kod srednje imas "Take me there" link. Odes tu, i onda na dnu ima Vertical Sync.
MAND4

camper
Grad:
premium

extibo je napisao/la:
Trebas iskljuciti vsync (vertical sync). Kada otvoris 3D settings, ides Adjust Image Settings with Preview, onda ispod slike imas 3 opcije, kod srednje imas "Take me there" link. Odes tu, i onda na dnu ima Vertical Sync.
Brate najaci si , hvala ti , dabogda u skorije vrijeme posto administrator . GL
knoxville

pr0
Grad: Ljubuški
extib0 brao i zasluzio si ovo mjesto stvarno znas...valja da pomognes sto god mozes i drzi reda...ja sam sve procito iako sam to vec znao ali btw..hvala i momci sad imate i ne trazite vise!
ziikeqni

nap
Grad: Sarajevo
Sada vidim sto ti je admin dodijeljen ,) nadajmo se da ce ovo biti zadnja tema oko ovog pitanja btw, gl sa adminom , treba nam neko dobar da nas pogura
VektOr

camper
Grad: sarajevo
KRYSTAL je napisao/la:
Bravo , e nek je vala neko doveo mir pa makar puklo da puklo , mogao si dodati još kako iskljuciti vertical sync , gdje downloadati GUIeve , gdje skinove i sl. gluposti ;)
vertikal sync gasis tako sto odes u control panel nadzes ikonu za graficku i samo stavis na off
za GUI-eve i skinove i te gluposti kojima kvaris CS mozs pronaci na fpsbanana ili dodzes na GAMERS.ba ima opocija TRAZI i 10000 tema o GUI-evima skinovima itd......

extibo ti si ovo bezveze postavio jer znas cim ti tema nestane sa pocetne strane opet ce biti pitanja o tim problemcicima

ja samo cekam dan kad ce neki pametnjakovic doci i postavit temu sta da jedem danas!!!!!
extibo

nap
Grad:
VektOr je napisao/la:
vertikal sync gasis tako sto odes u control panel nadzes ikonu za graficku i samo stavis na off
za GUI-eve i skinove i te gluposti kojima kvaris CS mozs pronaci na fpsbanana ili dodzes na GAMERS.ba ima opocija TRAZI i 10000 tema o GUI-evima skinovima itd......

extibo ti si ovo bezveze postavio jer znas cim ti tema nestane sa pocetne strane opet ce biti pitanja o tim problemcicima

ja samo cekam dan kad ce neki pametnjakovic doci i postavit temu sta da jedem danas!!!!!
Nece biti tako, budi siguran. Thread je sticky, i tesko ce se "izgubiti".
___MaxY___

nap
Grad: i
ja sam fps-om nemam problema 101 mi je uvijek ali isto sam procito da ne ispadne da si dzabe piso hehe....i brate sretno nemoj admina izgubit jer mislim ako ga izgubis da ga vise nikad neces izgubit!mislio sam moderator ne admin
TX-DEMO

camper
Grad: Banja Luka
Jako je zanimljiva tema mogu ti reci..
Sto mi se najvise svida to je zato sto nebi trebali naci vise razloga za postavljanje teme, gdje download ovo ono tamo vamo itd....
Mozda je ovaj post za samar ali svaka cast eX, nastavi dalje vako brate.
necDarkHunter

nap
Grad: Čitluk
synL je napisao/la:

@ laptop
udje u cs fps 101

scened with nod32
vsync of
sve moguce uradio

nista! nea fajde
jarane skini fps models,neznam tocno link,otidji na www.fpsbanana.com i trazi ako nista guglaj malo...
developer 1
fps_max 150
...ima jos nekih sranja..al mozes sve naci na www.fpsbanana.com
mat_dxlevel -70(sad neznam da li radi kod laptopa)
eto probaj pa sta bude...
:D
Na vrh
Tema zakljucana!