217 pregleda,
19 odgovora i
0 glasova
Napisano : 27.03.10 u 23:19
Turnir u klikerima u mostaru 11.4 igra se 1 v 1 po 10 KM , pobjednik dobiva sav novac od uplate , kontakt na PM .
Molim Admine Temu u zanimljive da se nezagubi.:o
to svi misle ali mislim da bi tema trebala u zanimljive...
naime evo ja cu malo detaljnije da objasnim za sve one koji nikad nisu culi za ovaj tour
pa da pocnemo :
Ovaj tour se igra u mostaru vec evo 14. godina,svi su pozvani od malog pa do velikog,sjebanog pa do zdravog.Tour se igra na stadionu FK Zrinjski ispod Bijelog.Uplata po igracu je 10km tj igra se 1v1 a nagrada iznosi oko 3hiljade km..bude mnogo takmicara, pa i vi se gameri mozete okusat pozz
to svi misle ali mislim da bi tema trebala u zanimljive...
naime evo ja cu malo detaljnije da objasnim za sve one koji nikad nisu culi za ovaj tour
pa da pocnemo :
Ovaj tour se igra u mostaru vec evo 14. godina,svi su pozvani od malog pa do velikog,sjebanog pa do zdravog.Tour se igra na stadionu FK Zrinjski ispod Bijelog.Uplata po igracu je 10km tj igra se 1v1 a nagrada iznosi oko 3hiljade km..bude mnogo takmicara, pa i vi se gameri mozete okusat pozz
nemogu da vjerujem,
de mi objasni pravila klikera, jel moram imat svoj kliker i sl ?
zaboravio sam kako se to igra ;/ ja mislio to izbaceno iz mode
de mi objasni pravila klikera, jel moram imat svoj kliker i sl ?
zaboravio sam kako se to igra ;/ ja mislio to izbaceno iz mode
Pa nema bas mnogo pravila,uglavnom sva su ti pravila vezana za teren na kojem se igra,tj 4-5m kvadratnih koje je iscrtano kao teniskog igraliste takvog tipa.Pravila su vezana za teren znaci kliker ne smije otici van terena i sl. onda moze izbacit njegovog iz igre tako sto ga pogodis ali tvoj ne smije da predje jednu zutu liniju...blabla ima ih dosta..
Pa nema bas mnogo pravila,uglavnom sva su ti pravila vezana za teren na kojem se igra,tj 4-5m kvadratnih koje je iscrtano kao teniskog igraliste takvog tipa.Pravila su vezana za teren znaci kliker ne smije otici van terena i sl. onda moze izbacit njegovog iz igre tako sto ga pogodis ali tvoj ne smije da predje jednu zutu liniju...blabla ima ih dosta..
Pa nema bas mnogo pravila,uglavnom sva su ti pravila vezana za teren na kojem se igra,tj 4-5m kvadratnih koje je iscrtano kao teniskog igraliste takvog tipa.Pravila su vezana za teren znaci kliker ne smije otici van terena i sl. onda moze izbacit njegovog iz igre tako sto ga pogodis ali tvoj ne smije da predje jednu zutu liniju....blabla ima ih dosta..