Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Coffe shop Bullet cs,njegova popularnost i igrivost

Offline aer0
camper
Grad: Država

497 pregleda, 47 odgovora i 0 glasova
Napisano : 08.05.10 u 19:53
raspravljamo se 1 drug i ja vec nekoliko dana,sta je bolje,tj igranije,popularnije

on kaze da je to bfbc2(battlefield bad company 2) i ja kazem,ok,dobra igra,uber high grafika,fizika,sve
ali dolazimo do dosade,igra se prekuca za ajmo reci 7 dana i onda ode u recycle bin  jer se nema para za multiplayer,a prekucavati ponvovo je dosadno,moze se max 1-2x jos prekucati

a cs
jeste da je iz skoro iz proslog vijeka,jeste da grafika i nije nesto narocito,ali je uber igriva,pogotovo je specificna po tome sto nema tzv prekucavanja,tj prelaska misija,znacajna je po tome sto se jako lako,tj legalno moze igrati za 10-15km-steam igra,medjutim danas je siroko popularnija ilegalna igra,tj non-steam

sta vi mislite o tome,koja igra je popularnija,koju igru igra vise ljudi
on takodje navodi da se cs igra samo u bih,i da su je ostali zaboravili,ali medjutim najveci igraci cs-a su iz stranih drzava

pa eto recite koju 
edit ako moze neki argument,da bude fina rasprava
Offline brachika
camper

FizzKhalifa je napisao/la:
Jedan od najljepsih postova koje sam procitao na g.ba za 5 godina.

@Boozywoozy

Pogledaj magazin Info i njihove recenzije. Fino pise "Igrivost", a igranost je skroz drugi pojam. Odnosi se na kolicinu igraca koja igra tu igricu, dok igrivost predstavlja uzivanciju (da se tako izrazim) dok igras.
heh hvala...
Realno gledajući CS je bolji.
Ipak između ove dvije igre je jaz od šta ja znam skoro 11 godina ili koliko već.

CS je jednostavno bolji, ali vrijeme je na strani BF-a.

Ista stvar je sa muzikom, porediti današnje komercijaliste i nekadašnje "pjevanje za dušu" je nemoguće.

Zaboravio sam još i dodati da ne možemo porediti ni pune servere koje nam pruža CS i spomenutih 50 kvadratnih kilometara koji su uvijek prazni.

:$
Offline FizzKhalifa
nap
Grad: Država sa

brachika je napisao/la:
heh hvala...
Realno gledajući CS je bolji.
Ipak između ove dvije igre je jaz od šta ja znam skoro 11 godina ili koliko već.

CS je jednostavno bolji, ali vrijeme je na strani BF-a.

Ista stvar je sa muzikom, porediti današnje komercijaliste i nekadašnje "pjevanje za dušu" je nemoguće.

Zaboravio sam još i dodati da ne možemo porediti ni pune servere koje nam pruža CS i spomenutih 50 kvadratnih kilometara koji su uvijek prazni.

:$
Porede Acu Lukasa i Tomu Zdravkovica.

Svako je na svoj nacin najbolji 
Offline reeq
HaxXor

Jedno je popularnost , jedno je grafika , prica i slicno.
Opcepoznato je da je CS jedna od najigranijih , ako ne i najigranija MP igra svih vremena , ali nema tu uzivancije , kada trcis i pucas , ako cemo najrealnije  (Nastranu druzenje , turniri etc.)

Prije neke 4 godine sam igrao Serius Sam2 , grafika , prica , ma jednostavno sve je bilo odlicno. Mene se je ta igra tako dojmila , jednostavno , to ne mogu nikome opisati.
Nekada je merak poigrati CS-a , nekada igrati neke druge igre , SP/MP , svejedno.

Sto se mene tice , sve ima svoju car , ali sto se tice popularnosti , definitivno CS je igranija igra , zbog svog zivotnog vijeka , te je "simply simple"
Offline Asea
nap

Maloumnici misle da je cs Bolji jer se to igra na balkanu .. npr u americi se ne pridaje tolika posvecenost kanterima kao kod nas
Offline Computer96
nap
Grad: Država Moderator

THE_BEST je napisao/la:
ma nema smisla to pitati na ovom forumu kad 90 % ljudi nemaju mašine kako bi uopće mogli pokrenuti bfbc2

ajde u SAD ili čak u susjednu Hrvatsku i pitaj šta je popularnije

našao ovdje pitati... LOL
ma ovdje su sve seljačka djeca po 12godina koja samo znaju cs 1.6 igrati i komp im samo to podržava......THE_BEST u pravu si hrvatska je mnogo bolja od bosne,jeboli vas cs više cs pa cs dopizdili ste i bogu i ljudima sa tom glupom igrom ! milijardu puta na dan igrate dust 2 i inferno pa tačno se vidi da ste zaostali,comon baybe in BL to Computer96 to seee HD 5870 and Phenom II X4 965 orr in zadar to THE_BEST to play on little weaker HD 4890 yeaaahhh
Offline THE_BEST
camper

Computer96 je napisao/la:
ma ovdje su sve seljačka djeca po 12godina koja samo znaju cs 1.6 igrati i komp im samo to podržava......THE_BEST u pravu si hrvatska je mnogo bolja od bosne,jeboli vas cs više cs pa cs dopizdili ste i bogu i ljudima sa tom glupom igrom ! milijardu puta na dan igrate dust 2 i inferno pa tačno se vidi da ste zaostali,comon baybe in BL to Computer96 to seee HD 5870 and Phenom II X4 965 orr in zadar to THE_BEST to play on little weaker HD 4890 yeaaahhh
nisam ja rekao da je hrvatska bolja od bosne

i ja imam rodbinu iz bih,svake godine nekoliko puta dođem u bih
hrvatska je razvijenija,što se tiče tehnologije
nažalost,rat je bih pogodio najviše,više i od hrvatske i od srbije (između dvije vatre)

btw,odakle ti dezinformacija da sam iz zadra ??
Offline Computer96
nap
Grad: Država Moderator

THE_BEST je napisao/la:
nisam ja rekao da je hrvatska bolja od bosne

i ja imam rodbinu iz bih,svake godine nekoliko puta dođem u bih
hrvatska je razvijenija,što se tiče tehnologije
nažalost,rat je bih pogodio najviše,više i od hrvatske i od srbije (između dvije vatre)

btw,odakle ti dezinformacija da sam iz zadra ??
nezzz :D reko si da si iz dalmacije pa sam bubnuo a kako se ti zoveš an bug forumu ?
Na vrh
Odgovori