Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Join eRepublik.com and become an eCitizen
Forum Coffe shop [Diskusija] Gamers.ba

MorgaN

nap
Grad: Banja Luka

premium

Tema : [Diskusija] Gamers.ba (530 pregleda i 39 odgovora)
Napisano : 08.06.10 u 16:55
Dragi moji u posljednjih nekoliko dana svjedoci smo sve ucestalijih napada na Administraciju od strane obicnih membera. Citam komentare na slici dana, gledam upise po GB-ovima, postove na temama. Kad kazem napada, mislim na verbalne konflikte, razna prozivanja, negodovanja oko uvodjenja pravila.

Tesko je svima udovoljiti, memberi su se poceli prepirarati oko najmanje sitnice. Pojedinci negoduju jer je Bojan dobio gmoda. Taj momak ne da je zasluzio gmoda, vec i admina. Sjetite se koliko uradio za ovaj sajt, pa FA podforum koji je, uz pomoc ostalih Fa modova, digao na noge. I ja sam dolazio u sukob sa njim jer su mi one FA teme pocele ici na zivce. Cak mi je bio i na Block listi.... Na stranu to, nije bitno uopste.
Ne moras nikog voljeti, ali postuj ono sto je uradjeno za sve nas!
I ne samo on, vec i ostali, koji provode sati smisljajuci conteste, pisuci pravila i teme. Zasto?

Koliko god sajt napredovao, mentalitet njegovih membera nazaduje.

Do juce si mogao normalno razgovarati sa pojedincima, a danas se sve "pohasilo", diglo u nebesa, misli uhvatilo Boga za tregere.

Zanima me misljenje ostalih memebera. U vezi novih pravila, opomena, transfera bodova, gag-a... !

Molio bih nekog od nadleznih da prati malo temu. Sve nepotrebne komentare sankcionise.
Hajdemo za promjenu voditi normalnu diskusiju, bez svadje i prepiranja!

AlienzZ

pr0
Grad:
Re : [Diskusija] Gamers.ba
Napisano : 08.06.10 u 16:57
Pa nek ih gaguje sviju, jer su stoka. I mene isto tako, eto jucer sam dobio opomenu trecu, nije bez razloga sigurno.

Treba zadat svima jako, pa cemo se opametit mozda jednom.
Post dobio aplauz od v3Tr0x
Gamers.ba hljeb
Napisano : 08.06.10 u 17:01
Medixon

nap
Grad: Sarajevo
Cuj "obicni memberi" pa isti ti obicni memberi cine ovaj site , ne cine ga "super memberi"...a i ti si obicni member..Mislim da imamo pravo da kritikujemo tj "napadamo" administraciju , kad mogu vlade i predsjednike da "napdaju" tj kritikuju...
Pudge

nap
Grad: Zeljo
Evo sta je tvoj drug napisao - "Svaki komentar tipa prvi / glupa / svašta / vrijeđa biće sankcionisan opomenom i gag-om od 24h, pa naviše, zavisno od težine povrijede pravila."

v3Tr0x : Ovo nije moje pravilo. Ovo je prije manje od pola godine u temi naveo vLexinho. Sve žalbe povodom ovoga možete uputiti nikom drugom do njemu.

Znaci ako kazes da ti je slika glupa i da ti se ne svidza ti vrijedzas nekoga?Koga vrijedzas?Nemas pravo na svoje misljenje, na svakom forumu imas ali ovdje nemas, jer su se ovi modovi,globali i ostala kompanija umislili malo previse kao da su pokupili svu pamet svijeta sto nekom mogu dati gag,samar ili ban, sada su oni iznad nas po cemu? Jesu li pametniji,stariji,zreli ili sta? Pa nam mogu oduzeti nase misljenje bristati ga ako im se ne svidza.

Momak se provali oko printera, taj tvoj drug tj. global stavi sliku za dana i ismijava ga, umjesto da mu objasni kako sta on ga jos ismijava i stavi za sliku dana da ga i ostali ismijavaju.

v3Tr0x : Momak koji se provalio oko printera je lično tražio da ta njegova "provala" bude slika dana.

JADNO

v3Tr0x : Imaš pravo na mišljenje. =) Živio.
1# Post editovao v3Tr0x datuma 08.06.10 u 18:06. Razlog: Malo objašnjenje.
2# Post editovao v3Tr0x datuma 08.06.10 u 18:06
Ado

pr0
Grad: Melbourne, Australia
premium

Napisano : 08.06.10 u 17:03
Ovako

Što se tiče Bojana Denis mislio da je zaslužio gmoda, moramo to poštovati. Iskreno Bojan mi je još na block listi nez nešto smo se zakačili, al eto Bojane moš mi sad drkat na profil pošto mi moš vidjet. Ova nova pravila pa gag je trebao biti uveden davno davno davno ali mi je glupo ovo tj. ne treba za svaku sitnicu staviti gag nekom korisniku. Jer je Gamers.ba većinom popularan zbog jakog foruma. Al et sve u svemu sviđaju mi se ova nova pravila

Zaboravih napisat.

Za sliku dana nju sam prije komentarisao dok su bile ono baš dobre. A sada sve je prešlo u ismijavanje korisnika portala što moram priznati da je jadno .

Mješanje u poslove administracije.

Pa ovdje se većina buni oko te famozne opcije "šamar". Jer je svima stalo do bodova i onda spamaju misle se napraviti pametni, a ustvari glupi su ko kurac i dobiju šamar i odma taj mod/gmod/admin bude prozivan. Iskreno mislim da se ne treba mješati u poslove administracije osim u nekim slučajevima kada je načinjena neka nepravda.
1# Post editovao Ado datuma 08.06.10 u 17:06
ellyx

nap
Grad:
premium

Napisano : 08.06.10 u 17:04
Morgane, baš si uradio nešto što sam ja htio uradit, al et
Počeo sam da pripremam slike svih updatea na portalu, al dobro je što ih nisam puno uradio, jer si ti prije mene otvorio temu oko svih udatea na g.ba

-Šta reći općenito za sve
Zaista se u zadnje vrijeme puno uradilo na portalu, ash se stvarno aktivirao i skoro svi prijedlozi koji su predloženi na Philosopherovoj temi polako postaju stvarnost.

-Ja sam par slika uradio još nekih prijedloga i prosljedio ih Denisu, tako da će još nekih stvari vjerovatno bit urađeno/popravljeno.

Eto toliko od mene, i još jednom "pozdravljam" sve te promjene, i samo tako nastavi Administracijo draga

Edit: Da je otvorio temu Vlado ili Nera ili neko drugi šutjeli bi, a ovako MORGAN nevalja, Bojan nevalja, zašto Što su iz BL jel Ako su nacionalisti, a NISU šta vi imate sa tim Ako zasluže ban ili nešto dobiće ga sigurno, i mislim da je dosta nacionalizma i svega, ko' to želi nek razguli!
1# Post editovao ellyx datuma 08.06.10 u 17:06. Razlog: Pretjeruju svi!!
MAND4

HaxXor
Napisano : 08.06.10 u 17:14
Ovdje, vjeruj mi, većinu zaboli kurac ko koju poziciju dobiva. Kada prevedeš pola onih pravila, ti ovdje smiješ pisati samo nešto što će ugoditi onima gore. Po meni preseravaju sa svim ovim pravilima ... Koji qrac ti moraš praviti temu kako da neko napravi request za neku stvar ako on nema pojma šta je šta ? Zar nije bolje da to opiše svojim riječima ? Svako od administracije nastoji biti pametan i pisati pametne postove, a ispadate gluplji nego što jeste, vjerujte mi. Kada se saberete i skontate svoje prioritete u životu, onda doletite na g.ba i počnite pisati ovakva retardirana pravila. Ovo ti je isto kao da pošalješ 5 crnaca na skupštinu na kojoj je oko 200 bijelaca. Znaš kada će crnci dobit' riječ ?
Ovim postom sam se obratio svakom modu/globalu/adminu jer svi vi meni idete u istu rupu, ili na vašem jeziku, spadate u istu skupinu.
Pomirite se sa činjenicom da ste zasrali site kao ni jedna prethodna generacija.
bay and day
Kramer

pr0
Grad: Doboj
Napisano : 08.06.10 u 17:15
Hajde Nenade ne kenjaj, nije tačno da si do juče mogao normalno pričati, već duže vrijeme se ne može normalno pričati... nažalost :S

Što se tiče tih novih pravila, gagova, tamo vamo, šta ja znam... show must go on, nek se nešto radi, meni je svejedno.

Cheers
NemoN

pr0
Grad: Banja Luka
Napisano : 08.06.10 u 17:17
Forum GAG je u posljednje virjeme , po meni najbolja ideja koju su napravili.Znaci nema vise Bana , vec fino GAG i idemo.Ali sto su se admini sve vise trudili , ima opet psovki , spamma i dosta toga.Nikad ali nikad necu moci da razumojem spammere.Mozda ove male ali ove kojima je u krvi "SPAM" nikad' .

Tranfer boodva je tu i tamo.To dobro dodje da se posalju bodovi kad nam se nedize tema ili nesto slicno.

Opomene su mogli da vide samo admini.A dobor je sto su stavili jer sada mozemo da vidimo kad na sljedi ban.Pa da malo povedemo racuna o postovima ili necemu slicnome.

elitewow

l33t
Grad: Južna tribina
premium

Napisano : 08.06.10 u 17:18
Imamol mi obični memberi pravo glasa na g.ba samo mi recite ? Ako nemamo da se fino oprostim i odem. Napišem post i on je napravno obrisan, toliko o slobodi mišljenja na gamersu.

@topic Ne moraju uvijek modovi/gmodovi/admini bit' upravu. Gdje to piše da moraju ? Ljudski je griješiti.. Možda su neke od tih prepirki i svađa običnih membera s dotičnim ipak bile s razlogom, možda je obični memberi budu nekad i upravu.
Kako god, ovom temom nećeš ništa riješiti a ni poboljšati stanje, može se samo desiti još više svađi i prepirki.
Medeni

nap
Grad: Coca-Cola to je ljubav moja :D
premium

Napisano : 08.06.10 u 17:31
Neces ti imati finu diskusiju kada ce neko napisati "Svaka cast za temu", neki mod ce ga osamarit i onda ces dobiti svadju -.-

@ ovaj sto ne moze razumjeti spam iznad mene, pa bolan sta se tu ima razumjeti? Dosadno nekome i hoce da isprovocira nekoga i jednostavno posta glupe stvari :S
1# Post editovao Medeni datuma 08.06.10 u 17:06
StealtH

pr0
Grad: Tonight\'s the night. And it\'s going to happen. Again and again, has to happen. Nice night.
Napisano : 08.06.10 u 17:34
ellyx je napisao/la:
Morgane, baš si uradio nešto što sam ja htio uradit, al et
Počeo sam da pripremam slike svih updatea na portalu, al dobro je što ih nisam puno uradio, jer si ti prije mene otvorio temu oko svih udatea na g.ba

-Šta reći općenito za sve
Zaista se u zadnje vrijeme puno uradilo na portalu, ash se stvarno aktivirao i skoro svi prijedlozi koji su predloženi na Philosopherovoj temi polako postaju stvarnost.

-Ja sam par slika uradio još nekih prijedloga i prosljedio ih Denisu, tako da će još nekih stvari vjerovatno bit urađeno/popravljeno.

Eto toliko od mene, i još jednom "pozdravljam" sve te promjene, i samo tako nastavi Administracijo draga

Edit: Da je otvorio temu Vlado ili Nera ili neko drugi šutjeli bi, a ovako MORGAN nevalja, Bojan nevalja, zašto Što su iz BL jel Ako su nacionalisti, a NISU šta vi imate sa tim Ako zasluže ban ili nešto dobiće ga sigurno, i mislim da je dosta nacionalizma i svega, ko' to želi nek razguli!
Daj molim te ne pisi gluposti, cuj ne volimo ih zato sto su iz BL. A sutjeli bi da je Vlado otvorio zato sto je on iz...hmm Srbije? Ni sam ne znas sta zelis reci.

Uvijek serete za te gradove, kao i jucer kada sam digao temu rezultati konkursa. Odma pocele price i neslaganja kako se uvijek daje admin blizoj rodbini i prijateljima, ovima iz Sarajeva i slicno. I ja to procitam i razmisljam jesam li ja retardiran ili ovaj sto pise o tim stelama. Pa pogledam MorgaN nije iz Sarajeva, NightWalker nije iz Sarajeva, mahYr nije iz Sarajeva. bela i entel iz Sarajeva a likove nit sam kad vidio uzivo nit im znam pravo ime. I vi opet o stelama nekim i slicno.

Ova gag opcija mi je bas fensi smensi, samo udaraj.

Ostavite se te mrznje vec jednom.
farystr0n

pr0
Grad: Cuba # _____________________ Gamers.ba VIP _____________________
premium

Napisano : 08.06.10 u 17:39
Šta se odmah bunite, aj vas ne mogu skontat' ocam',

Lik uvede malo reda na ovaj portal koji je krenuo uzlaznom putanjom a vi se bunite. Nikad vam nije pravo šta god da se uradi. Što se mene tiče, čitava administracija pa i Bojan imaju moju podršku.
elDin

pr0
Grad: Bihać www.eldin94.deviantart.com www.eldin-design.com
Napisano : 08.06.10 u 17:47
Onaj stariji gamers (mislim na period od oko 5 mjeseci) iako pun bugova bio je bolji od ovoga sada,Zasto?

- Uvedena su nova pravila po kojima se member ne smije zazaliti na clana administracije,sto mislim da nije uredu! - Medjutim,pojedini clan administracije ponekad smije uvrijediti nekoga a da zato ne bude niti upozoren,sto takodjer nije uredu.

- Po pravilima koja ste uveli,mi ne smijemo reci svoje misljenje,kao primjer uzet cu sliku dana koja moze biti preglupa a da mi ne smijemo napisati da je takva ...

- Takodjer pojedincima koji se "ulizuju" clanovima administracije ne odgovaraju neke novine,ali nvm. bitno je da je on dobar sa njima

- Protiv v3tr0xa stvarno nemam nista,ali ocigledno je bar po meni da je u nastojanju da poboljsa g.ba malo pretjerao.

To bi bilo sto se administracije tice.

- Sto se novina tice,nije lose,samo jos uvedite .gif avatare i bice ok

Iskreno,nisam neki "ovisnik" o g.ba niti planiram biti ali ako smo vec svi zajedno ovdje,zasto da se prepiremo? - Neka bude kako je uvjek i bilo i nece biti belaja!
1# Post editovao elDin datuma 08.06.10 u 17:06
2# Post editovao elDin datuma 08.06.10 u 17:06
Buduci_Traceur

luck0r
Grad: z0ne
Napisano : 08.06.10 u 17:50
kad bi svako postovao pravila,sve bi bilo OK,al kad postoje ti koji se prave pametni i ispravljaju druge kao da imaju titule koje ne mozes zapisati na hamer papir i kao da su pokupili svu pamet univerzuma,kako da sve bude OK?

na vecini tema vidim kako neko trazi pomoc oko problema,a ovaj mu "pomaze" u vezi gramatike,a ustvari ga ismijava samo.

ja mislim da je Bojan zasluzio gmoda,i sto se tice one slike dana prvo se malo informisite pa onda mu nesto recite.rexon je sam rekao da postavi kao sliku dana,ako ne vjerujete provjerite Bojanov GB(sedma stranica GB-a)
RizlaaaaA

camper
Grad: Bjelovar
Napisano : 08.06.10 u 17:50
Ja sam nekako prosao tu fazu raspravljanja i polemiziranja o adminima modovima i neznam cemu vise. Davno sam vidio da nema ovdje kruha. Iskreno dosta sam ovdje naucio ali isto tako danas ovdje dolazim mozda samo iz neke navike i ako otvorim jednu do dvije teme da procitam na dan neka mi vlas sa glave otpadne. I godine tu rade svoje tako da vise nemam neke interese sto se tice gaminga koje sam prije imao .

Sto se tice vetroxa znam ja njega duze vrijeme a sad radi cega je dobio moda nemam pojma jer nisam toliko tu visio i gledao dal se trudio ili ne jedino sto mogu reci da sigurno nema neki skill sto se PS-a tice. Ja se ne sjecam da sam vidio njegov koji dobar rad. Ako je dobio radi pomaganja i zalaganja na ovom sajtu kapa dole i zivio.

Uostalom dal je to bitno? Tako i tako ovaj sajt nema nekih zanimljivih sadrzaja bio gmod vetroc ili pero peric

Inace sto se tice ovdje nekih pravila uopce se ne postuju pa kako onda ocekivati da ce ista iz ovoga izroditi a kamoli da nece biti prituzaba na te iste admine i modove.

Treba ovdje cvrsta ruka koja ce imate volje ovo voditi a ocito da takvog nema tako da onda i ostale ljude koji vode ovaj sajt manjeg ranka zaboli kurac. A ovi obicni useri su tu da se zale
1# Post editovao RizlaaaaA datuma 08.06.10 u 17:06
2# Post editovao RizlaaaaA datuma 08.06.10 u 17:06
cannabis4posho

pr0
Grad: rastafari
Napisano : 08.06.10 u 18:00
Vas kolektivno treba ovdje banovati. Na svaku temu vi imate "pametan" odgovor tipa: "jesi debil sto to pitas, imas kartu za banovice, kako si glup" i tako slicne nebuloze. Jeste li vi mozda administracija pa da trebate nekome dati sugestiju da ce dobiti ban ili slicno? Ako ne mozete pomoci nekome ili ako vam se tema, slika dana, igrica, bilo sta ne svidja zaobidjete je a nemojte ostavljati svoj komentar i time dokazivati koliko ste ograniceni umovi. Pogledam galerije od nekih ljudi i cudim se fakat koliko psujete, u redu psujem i ja ali vecina vas ovdje pretjeruje sa psovanjem i jadnim vokabularom, pogotovo u zenskim galerijama. Gledam isto smijete se momku za laserski printer i one boje a 99,9% vas nema blage veze kako laserski printer uopste radi, mozda cak ne znaju ni njegovu namjenu ali oni se smiju momku koji je izvalio jer nije znao. Po mom' skromnom misljenju ova zajednica ovdje koliko god dobija pluseva u administraciji, ispravljanju bugova i tome slicno toliko dobija minusa u nezrelim korisnicima i ogranicenim umovima koji dodju ovdje i pametuju nesto a ne znaju sastaviti prosto-prosirenu recenicu da nema bar 15 gramatickih gresaka.
Post dobio aplauz od v3Tr0x
v3Tr0x

global
Grad: On the blackest plains in hell\'s domain we watch them as they go in fire and pain now once again we know ... Far beyond the sundown, far beyond the moonlight;
premium

Napisano : 08.06.10 u 18:50
@ elDin : Put do pakla najčešće je popločan dobrim namjerama.

Što se slike dana tiče, ovo nije moje pravilo. Ovo je prije manje od pola godine u temi naveo vLexinho. Sve žalbe povodom ovoga možete uputiti nikom drugom do njemu.

Momak koji se provalio oko printera je lično tražio da ta njegova "provala" bude slika dana.

Tako da mi je i povodom toga savjest čista. =)

Na ovoj temi su navedeni svi pravilnici koje trebate poštovati. Primjetićete da je samo jedno jedino pravilo uvedeno od strane mene lično. Ostala pravila ja samo sprovodim. Kompromitujete mene iz razloga koji su meni nepoznati. Ako imate zamjerke na pravila, obratite se onima koji su ih indukovali.

Svi koji imate sa mnom problema lične prirode bićete zamoljeni da ih riješite lično sa mnom. Ja garantujem da će vam se boravak na sajtu značajno popraviti. =) Javno dovođenje rada administracije pod pitanje (ne mene lično, ja sam najmanje bitan) će vas zagarantovano dovesti do nagomilavanja opomena, šamara i bana.

Reloaded je spomenuo da me ne poštuje. Meni vaše poštovanje ne treba. Vama treba moje poštovanje. =)

Jer, ne mogu ja sam učiniti Gamers.ba boljim. Za to se morate svi potruditi. Uvijek mi možete apelovati na greške, ili tražiti izmjene pravilnika koji sam ja donio.

Kontaktirajte na Vetrox_BL@Hotmail.com. Obećavam da nikog neću otpisati, niti gajim neke predrasude prema pojedincima.

Prijatno.

Voli vas Bojan.
spectre

nap
Grad:
Napisano : 08.06.10 u 19:27
Ima tu dosta istine, prvenstveno mislim na taj dio " Do juce si mogao normalno razgovarati sa pojedincima, a danas se sve "pohasilo", diglo u nebesa, misli uhvatilo Boga za tregere. ". Digli nos, nedaju pričati sa sobom

Što se tiče vetroxovog statusa, njega pamtim po spam odgovorima u zadnje vrijeme ( Uglavnom su to šale, zbog kojih bi obični memberi dobijali šamare, no nebitno ), malo sam se začudio na tom global moderatoru, al' šta je tu je. To je riddleova odluka i ista se mora poštovati, te spomenutom globalmodu ukazati na njegove greške. Mislim da bi mu trebali pružiti šansu, jer svako je zaslužuje, a u koliko je glavni na sajtu procjenio da je momak spreman za tu poziciju, mi ćemo mu samo pomoći

Što se tiče slika dana, fino što je uveden gag, uistinu me počinje nervirati pametovanje pojedinih članova po slikama tipa " Uvrijedili ste ovoga, uvrijedili onoga ". Smatram da je to do nedostatka smisla za humor, zapravo, znati se šaliti odnosno imati smisao za humor bi značilo znati smišljati šale i na SVOJ i na TUĐI račun. To shvatite, pa pogledate slike unazad i stvarno se možete nasmijati. Što se tiče ovih novih slika, sve gluplja do gluplje, rekao sam svoje mišljenje pa makar dobio taj gag. I da, zbog čega ne smijem reći da je slika glupa ? Mislim da bi bilo bolje da smanjite svađu na slikama dana na nacionalističkoj osnovi, a ne da gagujete i opominjete osobe koje iznesu mišljenje o slici, svako ima svoj ukus, Bože moj ?

Još jedna stvar, trebali bi više obratiti pozornost na ovo " ismijavanje ", što možemo primjetiti vrlo često na temama jednostavnog problema tipa " Ubij se ako to ne znaš "etc. Dalje, što se tiče postanja, primjećujem na svakoj temi na kojoj se nude bodovi članovi lupaju gluposti pokušavajući se na bilo koji način domoći navedenih bodova, bez cilja da riješi otvaraocu teme problem. Mislim da slušanjem takvih savijeta možemo samo naškoditi računaru, ništa popraviti/riješiti.

Mrsko mi više pisati, dosta i ovo.

Uživajte.

PS : Bez citiranja molim.

Philosopher

pr0
Grad: Lelouch\'s World
Napisano : 08.06.10 u 19:32
cannabis4posho je napisao/la:
Vas kolektivno treba ovdje banovati. Na svaku temu vi imate "pametan" odgovor tipa: "jesi debil sto to pitas, imas kartu za banovice, kako si glup" i tako slicne nebuloze. Jeste li vi mozda administracija pa da trebate nekome dati sugestiju da ce dobiti ban ili slicno? Ako ne mozete pomoci nekome ili ako vam se tema, slika dana, igrica, bilo sta ne svidja zaobidjete je a nemojte ostavljati svoj komentar i time dokazivati koliko ste ograniceni umovi. Pogledam galerije od nekih ljudi i cudim se fakat koliko psujete, u redu psujem i ja ali vecina vas ovdje pretjeruje sa psovanjem i jadnim vokabularom, pogotovo u zenskim galerijama. Gledam isto smijete se momku za laserski printer i one boje a 99,9% vas nema blage veze kako laserski printer uopste radi, mozda cak ne znaju ni njegovu namjenu ali oni se smiju momku koji je izvalio jer nije znao. Po mom' skromnom misljenju ova zajednica ovdje koliko god dobija pluseva u administraciji, ispravljanju bugova i tome slicno toliko dobija minusa u nezrelim korisnicima i ogranicenim umovima koji dodju ovdje i pametuju nesto a ne znaju sastaviti prosto-prosirenu recenicu da nema bar 15 gramatickih gresaka.
Ma... treban nama neko kao sto si ti bio. Da banuje sve redom koji krse pravila, pogotovo ove sto izigravaju mini administratore. Otvori se neka tema, od 20 odgovora, 3 su odgovora na temu, 7 odgovora se ne moze procitati koliko su osobe nepismene i 10 u odgovora neko izigrava administratora i /ili je*e nekome sve po spisku. Naravno da ne moze tako portal napredovati kada ovdje ni dr. Stojakovic (najjaci psihijatar u BL) nebi mogao pomoci.

Neki klinci se ponasaju kao psi koji su mjesec dana vezani pa ih sada pustili. Nemaju ni trunka kulture ni postovanja prema starijem od sebe, pismenost gora nego kod robova u starom Rimu, znanje ispod nule, sposobnost razmisljanja ne postoji. Kako dalje sa takvim clanovima? Ne mogu reci "obicnim" jer stvarno su posebni, nisu obicni.
1# Post editovao Philosopher datuma 08.06.10 u 19:06. Razlog: Meni je drago sto Bojan ima globala, ali je on idalje obicni nab. isto kao i MorgaN. :D
blazze

nap
Napisano : 08.06.10 u 19:44
Gledam vec mjesec dana, i sve mislim da g.ba nije ko prije, i sada tek vidim, da nije !

Ovo je bukvalno zatvor postao Obicni memberi, sa IDom preko 20k nemaju pravo glasa pravo posta nemaju nista ama bas nista ovde, napisat ce lik Adminu GMODU MODU nesto poklopit ce ga ovaj ce mu ban spucati

Nema contesta, ima ovaj mirretov za movie, al to slabo,s labe prijave. . .

Morate malo relaxirati raju, da raji bude zanimljivo, a ne da im bude monotomno i kad se pocnu malo relaxirati na siteu, odma ban :/ Ljudi izgube volju

Meni je drago, sto ste uradili neke stvari na g.ba kao sto je transfer bodova, taj "gag" itd itd :]

Al kako vidim, ko je sve clan administracije, mozda 2 old school clana administracije ostala, ne pikajuci adu asha koji su stvorili ovaj site

Ne smijes ni temu za rodjendan dici vise, kako je postalo

Al et vas site vasa pravila, uzivajte
Na vrh
Odgovori