Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Kanta Bullet 100kaa of duty

Offline mofo
pr0
Grad: Država

2857 pregleda, 99 odgovora i 0 glasova
Napisano : 13.07.11 u 17:33
Cao drugari, cisto da se prijavim da nije bilo konflikta nikakvog izmedju mene i ostatka administracije, moderator mi je skinut na moj zahtjev jer sam se smorio zalagajuci se za kurcevo zdravlje.

http://pokit.org/get/?63304851410e858e3168486c18a11656.jpg

Pozdrav.
Offline elite
nap

Mene za global moderatora !
Svi mi koji smo ZA da ja dobijem gmoda !
hAAJMOO ! 
Post ošamario KillaOR
Offline lAmer
camper

je napisao/la:
Lamer for moderator of "Ljepota & Zdravlje" 
sta ti MANDARINA pricas *? 
Post ošamario KillaOR
Offline VEYRON
HaxXor
Grad: Država Sarajevo

ma beze pisete vjerujte mi ovakve gluposti...
obojica su mi dragi ali opet sigurno vLex nije dao semiru beze moda i svi grijesite nije gmod nego mod,jer vjerovatno mu je nesto pomogao a i ako ne bude dobar bio sigurno ce mu skinuti i manite se price oko jaranstva jer na proslom konkursu je dokazao da nije takav tip,jer nije dao lameru moda iako se prijavio tako da...
a sto se tice peleta beze brate ovo radis ali svako ima svoje razloge za to ,ti imas neki nama nepoznat ali opet treba ga postovati mi se pucamo i pijemo kafu dog cemo se 
Offline EXTREMESTYLE
nap
Grad: Država Grbavica #

AMEN1 je napisao/la:
Sretno u real life, takav ti je zivot, jebi ga ;)
Cuj takav ti je zivot nisu njega otjerali :p
jebiga 100Kaa mogao si jos malo ostati 
Offline AMEN1
nap
Grad: Država krhkrh

EXTREMESTYLE je napisao/la:
Cuj takav ti je zivot nisu njega otjerali :p
jebiga 100Kaa mogao si jos malo ostati 
moris nas spameru 
Post ošamario KillaOR
Offline PLASTELINHO
nap
Grad: Država Rajvosa

irrudicibil je napisao/la:
A mene je zbog toga boleo kurac! 
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHA
Post ošamario KillaOR
Offline COKOLADAAAAAA
nap
Grad: Država Brcko _________

SRCEMOJE je napisao/la:
sto mi nisi dao pw jel pičko , da banujem spamere ?

e jesi pička
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHH 
možel autogram? 

Kao što Ivo Andrić kaže:
" Dođu vremena kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati. "

:D
Post ošamario aTiLa
Offline kenaN_
nap

SRCEMOJE je napisao/la:
sto mi nisi dao pw jel pičko , da banujem spamere ?

e jesi pička
http://www.youtube.com/watch?v=1aJekKRkdnU

Drogira se ali ima tremu, još je mlad ne zna naći venu 
Post ošamario KillaOR
Offline altic24
nap
Grad: Država bbbbb?

Nisam aktivan na forumu.
Ali uvijek kad dodjem neki admini ili moderatori napustaju site radi vlexa !
Ja kad dodjem na site tu je i 100ka online.
Sta ovaj vlex umislja ?
Smaknite ga sa pozicije admina .
POzdrav
Offline simba
nap

Ovako da i ja kažem koju. Da budem realan nemam ništa protiv semirovog moda zbog njeg je na fnatic-ovoj stranici pisalo players : ado, vlex, semir, yordo itd. Onda znate zašto sad ima moda.

@Ado

Dečko ne seri. Možeš ti meni sad reći naći ću ja tebe balavče mali i prebit a ti si sve mogao na ovom portalu dok riddle nije digao temu da odlazi. Od tada pa do sad prošlo je nekoliko sedmica niko te ne može primjetiti. Ne odgovaraš na teme nit išta osim gdje se Vlado napada. Protiv vLexa nemam ništa, da uspio je za ovih nekoliko dana popraviti ovaj portal i neka samo tako nastavi.

@100ka
Brate sretno ti i sve najbolje u "pravom" životu, bio si mi pored reLe jedan od najboljih ljudi na "starom" gamers-u. 

Živjeli. 
Offline mon1gN
nap

altic24 je napisao/la:
Nisam aktivan na forumu.
Ali uvijek kad dodjem neki admini ili moderatori napustaju site radi vlexa !
Ja kad dodjem na site tu je i 100ka online.
Sta ovaj vlex umislja ?
Smaknite ga sa pozicije admina .
POzdrav
+1 za ovaj post ;) znaci otici ce svi moderatori,gmodovi sa g.ba ostat ce vLex i biti ce vLex jedini pametan hahah.Ljudi ce odlaziti radi njega a on ce posmatrati...pa da je imalo pametan rekao bih "pa da ja sam glup, povlacim se sa pozicije" i tako bi portal opet bio kao prije ;) nego ovakve postove ne smije niko da napise,jer im je g.ba zivot,ako ih banujes umrijet ce od tuge ;) pa dosta je da meni Srbin ovdje komanduje ;) Treba nam neki Bosanac i da dobijem od njega ban(nije mi krivo) a ne SRBIN koji mi po steamu psuje sve muslimansko ;) Zna on to dobro,zato i banuje mene da ne bi sta rekao...da daje nikoli pw od admina,koji banuje pola portala tj. one ljude koji mu se ne svidjaju ;) ajde sad pametni SRBINE banuj me i opet cu napraviti glupi acc da ovo sve isto napisem,sve dok ne odes ;) Sad kad bi riddle(ali jedino on) digao temu ko je ZA da vLex ode ? 90 % bi rekli DA ...vLexinho, lamer je bio banovan i presao si preko riddle-a , momka koji je 5x uradio vise nego ti na ovom sajtu, i odbanovo lamera da bi pokazao "evo , jaci sam od riddlea odbanovo sam ga,sad sam glavni ne moze mo nista" ...Mogao bih jos pisati ovakvih stvari sta sve vLexinho radi,ali nek nama Srbin diriguje to je bitno,a mi gledajmo...Pustite ga jos malo i biti ce ovo http://www.gamers.rs vjerujte mi ;)
Offline majaba
nap

On je pao, a ja prosao sam ghanu
Post ošamario KillaOR
nap
mon1gN je napisao/la:
Ode i ovaj gmod :( On i nera_f najbolji momci na g.ba...da ne zaboravimo riddle-a,reLo itd.. :)
Sretno ti u zivotu 100ka da dozivis 100 godina :D

Samo se pitam,odlaze svi dobri momci i to radi jednog covjeka vLexinha ! Ispade svi losi(riddle,nera_f,100ka,reLo..) a vLexinho pametan...ali radi njega odlaze ;) Ja mislim da bi vLexinho trebao otici i negdje drugo prditi ;)
Evo gledam sinoc 53m1r dobio moda zasto ?? uskoro bi trebali soulmage(na gluposti),lamer(na banovanje raje na TS) i tako dalje.

Dokle vise !? ?
Sta ti vise mene pominjes u svojim postovima?
Sta hoces od mene?
Ako ti je krivo nesto javi se mene sta me tu nesto "prozivas" ako si tako lud bujrum dodji i reci mi sve sto imas u lice balavac mali.
Sta te boli kurac sta je 53m1R dobio ili neko drugi,zapamti da ti nikada nista neces dobiti takvim ponasanjem osim 3 akaunta koja su ti dosad banovana.

Pozzzzzzzzz
Offline inx
nap
Grad: Država zlatu

Pobune u zadnjih par dana ?
Svi ste napali Vladu , koji jedini od Administratora radi svoj posao .
Semir sto je dobio moda , nek' je i zasluzio je !
Momak sto zna oko web dizajniranja to niko od nas nece naucit' kako treba .
Uostalom , ko misli da zna bolje radit posao od pojedinih administratora i modova bujrum neka probaju .

@topic :
Pele sretno , sad je jos jedan razlog da te jebem jer mi nis' nemozes 
Offline VoLtimaND
nap

Znate li vi onaj osjecaj kad bi se vratili stari Modovi i Admini ?

Ljudi moji odose Vam dva najbolja po meni Mod-a i čovjeka sa Gejmers.ba

100ka i nera ,dje vam je pamet boga vam , ljudi imaju iskustva ko 80 % ove *ebene djecurlije sa sajta ,sta vam je vise shvatite malo ode raja sa Foruma eee,ne samo sa foruma nego mene strah uci na g.ba server kad vidim da ima 4,5 likova da igra boze ,ko li je kriv za to naravno mi memberi sto ne podrzavamo ni malo ove Modove i Admine mislimo da oni mogu sve ,sta vam je ovaj sajt je ogroman i valja voditi ovo sve danas se otvori po 50tak tema sto sa vezom sto bez nje valja to pregledati sve , da ne pricam o postovim ,zato vas molim ljudi daj malo da vratimo sjaj
sto Sajtu ,serveru ( odnosi se na Public) ,Teamspeak.-u ....

I samo da kazem ovo za Vlexa ,moje misljenje je da je pogrijesio sto je dao Moda ,tom nekom Semiru kojeg ni ne znam ,sta ako ti je pomogao oko fixacije svak bi ziv pritrčao da pomogne kako tebi tako i nama ostalima ....

100kaaa ♥33
Post dobio aplauz od aTiLa
Offline mofo
pr0

molotov_ je napisao/la:
100ka kad se vec druzis sa Nerom IRL bar nauci nesto od njega i ne bi bilo lose da odrastes. Udaras glavom od oblak kada hodas, a IQ ti je na nivou sobne temperature. Sta ces ti takav klipan sa ovom propalom djecom koja ne znaju ni adresu svoje skole? Mijenjaj se, krajnje je vrijeme.
Kao prvo ne znam sta znaci IRL. Ti kad kazes da ja udaram glavom od oblak kad hodam ocito me ne znas, ja predpostavljam da si ti to zakljucio jer se ja tebi negdje nisam javio ili sta vec, jbg ne zelim imati kontakta sa ljudima koji sluze samo da nam trose kiseonik. Moj IQ, ti da imas moj IQ ti bi bio jako uspjesna, i poznata licnost, i ti mozes govoriti ovoj djeci da su propali ?
Ovdje ima puno pametne djece, uostalo ako je 5 stranica teme okej i ti se jedini pravis pameta, i pljujes po meni, sta mislis ko je tu upravu, ti ili ovih XY ljudi sto se javilo.

Pozdrav.
Post dobio aplauz od AlienzZ
Offline KillaOR
pr0
Grad: Država Sarajevo

Steta sto ides, jer si svoj "posao" obavaljao i vishe nego dobro.. Razumijem te, pocela su sranja otkako je vlex dobio koordinatora ili sta vec.. Dosta ozbiljnijih momaka je otislo upravo zbog toga.. Licno smatram da je to nedoknadiv gubitak za ovaj site, ali eto vrijeme ce sve najbolje pokazati..

Postujem tvoju odluku, a ja se nastavljam boriti sa ovom napacenom djecom 
Offline AlienzZ
l33t

mofo je napisao/la:
Kao prvo ne znam sta znaci IRL. Ti kad kazes da ja udaram glavom od oblak kad hodam ocito me ne znas, ja predpostavljam da si ti to zakljucio jer se ja tebi negdje nisam javio ili sta vec, jbg ne zelim imati kontakta sa ljudima koji sluze samo da nam trose kiseonik. Moj IQ, ti da imas moj IQ ti bi bio jako uspjesna, i poznata licnost, i ti mozes govoriti ovoj djeci da su propali ?
Ovdje ima puno pametne djece, uostalo ako je 5 stranica teme okej i ti se jedini pravis pameta, i pljujes po meni, sta mislis ko je tu upravu, ti ili ovih XY ljudi sto se javilo.

Pozdrav.
Brate kako ti se dalo da citiras jednog ovakvog lika? 

Ne ides ti nigdje, tu si dje si, bit ce pozicija ope ! ♥
Offline cheezie
nap

mon1gN je napisao/la:
+1 za ovaj post  znaci otici ce svi moderatori,gmodovi sa g.ba ostat ce vLex i biti ce vLex jedini pametan hahah.Ljudi ce odlaziti radi njega a on ce posmatrati...pa da je imalo pametan rekao bih "pa da ja sam glup, povlacim se sa pozicije" i tako bi portal opet bio kao prije  nego ovakve postove ne smije niko da napise,jer im je g.ba zivot,ako ih banujes umrijet ce od tuge  pa dosta je da meni Srbin ovdje komanduje  Treba nam neki Bosanac i da dobijem od njega ban(nije mi krivo) a ne SRBIN koji mi po steamu psuje sve muslimansko  Zna on to dobro,zato i banuje mene da ne bi sta rekao...da daje nikoli pw od admina,koji banuje pola portala tj. one ljude koji mu se ne svidjaju  ajde sad pametni SRBINE banuj me i opet cu napraviti glupi acc da ovo sve isto napisem,sve dok ne odes  Sad kad bi riddle(ali jedino on) digao temu ko je ZA da vLex ode ? 90 % bi rekli DA ...vLexinho, lamer je bio banovan i presao si preko riddle-a , momka koji je 5x uradio vise nego ti na ovom sajtu, i odbanovo lamera da bi pokazao "evo , jaci sam od riddlea odbanovo sam ga,sad sam glavni ne moze mo nista" ...Mogao bih jos pisati ovakvih stvari sta sve vLexinho radi,ali nek nama Srbin diriguje to je bitno,a mi gledajmo...Pustite ga jos malo i biti ce ovo http://www.gamers.rs vjerujte mi 
Ovo nije samo Bosanski sajt, ovo BA na kraju tj. GAMERS.BA Ne znači Bosna ili Bosna i Hercegovina ili slično nego Balkan kako sam ja skonto .

Jer je ovo Najveća gamerska mreža na BALKANU.

Isprva sajt se zvao CSBiH , ali je preimenovan u GAMERS.ba .

p0z
Na vrh
Tema u kanti!