Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Coffe shop Bullet Bazeni u Sarajevu

Offline FORCEENN
nap
Grad: Država Iza kutije

446 pregleda, 23 odgovora i 0 glasova
Napisano : 22.06.12 u 16:26
Pozdrav

Zanima me vase misljenje o sarajevskim bazenima i koje vi licno posjecujete.

Moje misljenje je da bi Sarajevo moglo i moralo imati jos kvalitetnih bazena, tipa Terme i Olimpijski.

Ako neko ima neki bazen da ga predlozi, a za koji ne znamo takodje bi bilo dobro 8-)
Online KillaOR
pr0
Grad: Država Sarajevo

Nismo NY, šta će nam više bazena? Imaš 2 vrhunska, 1 propali na Bentbaši, 1 ciganski na Ilidži i 1 retardirani Afrika.. To je to, što ja znam..
Gamers.ba
Rank 0
Offline Bettany
nap

Imas hotel holywood 4 marke ulaz prejak bazen i sauna ... Imas onda iza termi neki bazen ako ces iskreno papanski bazen voda muda mi se slede i prljava je voda BTW karta 1km ocm .D
Offline VioleN
nap
Grad: Država

Bosmal, privatni 
Offline unreal
nap
Grad: Država Karina Malina

Ma sta ce nam vise ionako skuplja raja po 10 dana da ode na terme za vikend da moze postaviti par slika na fb.
Offline Oziris
nap
Grad: Država S A R A J E V O

Terme, svaki treći dan idem..
Offline Savage
nap
Grad: Država 71000, Sarajevo

Eo brate ako je za plivanje onda nemas puno izbora.

Olimpiski, Hotel Hollywood. Olimpiski jeftiniji, vamo je malo skuplje stim da je 25 metarski.

Ako ti je za relaksaciju :) Ilidza, Terme i oni ostali niskorazredni gdje bih prije u kadi bio nego tamo iso :)

Ugl oskudan izbor a terme skupe :P

Moj ti je prijedlog Hollywood tamo sam ja trenirao plivanje dok nije Olipiski stao na noge :)
1# Post editovao Savage datuma 22.06.12 u 16:32:16
Offline GazijaCTB
camper
Grad: Država Urbana Kasaba

Ma Terme su preskupe eo skontaj sam da ti je karta+da jedeš piješ i slično sve 20 km, ides sa 4 havea to je sveukupno 80km, sto ti je dovoljno da uzmeš benzina da odeš na more naobdan 
Offline TAU
nap
Grad: Država Zenica

Ma olimpiski bazen,mi kad smo igrali utakmicu bili,voda predobra,možeš plivat 5km nećeš se umorit.
Offline eminstill
nap

Evo kako ti to ide.

Afrika- za 5 KM najbolji provod stvarno, bilo je i partija i svega, ali prošle godine lik kupio bazen i zatvorio s toga to otpada...
Ilidža- velik bazen, po meni totalno bezveze, voda prljava i hladna da ti se jaja slede što reče lik gore.
Olimpijski- Sve u svemu dobar ako hoćeš da plivaš, znači bez kurčenja i zajebavanja sa trebama i to... Voda puno hlorisana hoćeš da se osušiš bukvalno kad vani izađeš, raspadaš se i boli te glava i to...
Terme- najjači vjerovatno u Sarajevu, karta 15 KM, ne odeš na kafu narednih 15 dana...
Bazen RAJ Srednje- To je onaj bazen tamo u Semizovcu, prođeš još malo tamo, pičoka ima, voda osvejžavajuća, skakonica prejak bazen po meni... 2-3 KM karta...

Imaš po ovim hotelima, al nikad nisam isao.

Pozdrav
1# Post editovao eminstill datuma 22.06.12 u 16:37:10
Online soul_eclipse
nap

Mi u Sarajevu imamo pravo lose bazene..

Predprosle godine bio sam u Brezi na bazenu...

Eh karta 3-4 marke

bazen oznacen sa 4,3.50,3,2.50,2 i 1 metar dubina vode

Skakaonice jedna mala + jedna velika + igraliste za odbojku + igraliste za fudbal(golovi mreze sve ljudi uradili) + ogroman kafic + parkic JEBENO DOBRO samo daleko 
1# Post editovao soul_eclipse datuma 22.06.12 u 16:44:23
Offline ACE
nap

Na terme idem mozda 2 puta mjesecno, a ostalo u Ljubini (neki zovu Srednje).
Terme su predobre, ali i preskupe za nase plate. Mozes sa onom agencijom otici jedan dan na more kolko para za terme das.  
Offline EXS
nap

Da hoce neko dobrih para uloziti u Bentbasu, da se naprave strasni bazeni 
Offline mage1g
nap
Grad: Država Travnik

ma jebo te sarajevo dodi u vitez na nase zrce :D

Vodeni park "Ribica" ♥
Offline falscher
nap
Grad: Država DIZNILEND

Oziris je napisao/la:
Terme, svaki treći dan idem..
da nema kupona K***c bi otiso :)
Offline Oziris
nap
Grad: Država S A R A J E V O

falscher je napisao/la:
da nema kupona K***c bi otiso :)
Aj ne seri, ti znaš kako ja i kad idem.
Misliš da kupon vječno postoji?
Prošlo ljeto sam uzeo mjesečnu kartu, ovog neću jer ću ići na more 15. jula 10 dana.
Offline FZL
nap

Bio na Drini 4 dana, *ebo bazene 
Offline SEXPLOSIVEE
nap
Grad: Država Ibizaaa

Ma Terme najjace po meni. Al i oni lopovi fuj !
Offline ShOoRtY
HaxXor
Grad: Država Yangon

Mah mi bas imamo lose bazene, jedino gdje mozes otici i da si siguran su Terme, zatim Hotel Hollywood i ovaj Olimpiski, ostalo haos 
Offline Mr_BlacK
nap
Grad: Država Vogoland

Afrika je bila jaka dok se nije zatvorila, cista voda bude raje samo da je veci bazen bilo bi pre dobro, gdje zavucena nisam ni znao da ima postoji bazen.

Raj u Srednjem ili Ljubini malo podaleko jedina kada ides sa autom dobro dode, al dok das za gorivo i kartu, dodas jos 5 KM i odes na terme :)

Iza termi onaj bazen neznam mu ni ime, voda nije bas cista jedino je dobro otici sada kada je pocela sezona dok je jos voda cista, ja kada sam isao bila je voda tamnija mogo si komotno da se j*ebes sa nekim nemogu te skontat haha :D
Offline FZL
nap

Mr_BlacK je napisao/la:
Afrika je bila jaka dok se nije zatvorila, cista voda bude raje samo da je veci bazen bilo bi pre dobro, gdje zavucena nisam ni znao da ima postoji bazen.

Raj u Srednjem ili Ljubini malo podaleko jedina kada ides sa autom dobro dode, al dok das za gorivo i kartu, dodas jos 5 KM i odes na terme 

Iza termi onaj bazen neznam mu ni ime, voda nije bas cista jedino je dobro otici sada kada je pocela sezona dok je jos voda cista, ja kada sam isao bila je voda tamnija mogo si komotno da se j*ebes sa nekim nemogu te skontat haha 
Ne znaš ti ni gramatiku kako treba 
Na vrh
Odgovori