Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Join eRepublik.com and become an eCitizen
Forum Coffe shop Adobe CS3 Burn

Korisnik je dao 11 bodova za pomoć.

DirectXP

camper
Grad:

Tema : Adobe CS3 Burn (191 pregleda i 3 odgovora)
Napisano : 21.11.07 u 22:01:48
Imam jedno malo teze pitanje.Trebam snimit Adobe CS3 Master sa računara na dvd. Instalacija radi samo ako je ime dvd-a "Adobe CS3 Master Collection Dx" al se u Neri i drugim programima nemože snimit takav naziv dvd-a. Snimi mi samo Adobe CS3 Master i onda mi neradi instalacija pravilno. Eto tako.
Sora

nap
Grad: Banja Luka
Re : Adobe CS3 Burn
Napisano : 21.11.07 u 22:34:38
1 Jesili to insaliro mozda pa onda pokusavas staviti na dvd

2 mozes jarane sve to sa neta skinuti eto ja iskreno neznam link za skidanje adobe photo shop ali znaju drugi nije meni do bodova nego da ti pomognem mozda hoces da reinstaliras systema treba ti ps ovako najbolje pitas nekog za link to ti je moj prijedlog gl
FataL

pr0
Grad: rajvoSa
premium

Napisano : 22.11.07 u 03:17:36
ACS3MCD1 je na mom DVD-u label, tj. "ime diska". Ne znam, možda na tvom ( piratskom il' štaveć ) treba taj dugi naziv.

btw. @ TX-DEMO : Ne odgovaraj na svaku temu, molim te. Master Collection nije Photoshop, već svi CS3 programi u jednom paketu, koji inače košta 6-7 k maraka.
N3Rm1n

nap
Grad: Sarajevo
Napisano : 19.12.08 u 15:54
ACS3MCD1 je na mom DVD-u label, tj. "ime diska". Ne znam, možda na tvom ( piratskom il' štaveć ) treba taj dugi naziv.

btw. @ TX-DEMO : Ne odgovaraj na svaku temu, molim te. Master Collection nije Photoshop, već svi CS3 programi u jednom paketu, koji inače košta 6-7 k maraka
Na vrh
Odgovori