Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Coffe shop Bullet Pronadjena grobnica vanzemaljaca

Offline zelAA
nap
Grad: Država Mostar

886 pregleda, 70 odgovora i 0 glasova
Napisano : 10.11.09 u 00:31
Proučavajući ruandske džungle, izvjesni švicarski antropolog Hugo Childs i njegovi suradnici navodno su prije nekoliko dana pronašli grobnicu s čak dvije stotine izvrsno očuvanih tijela izvanzemaljaca! Vijest o potencijalno senzacionalnom otkriću među prvima je prenio novinar portala Weekly World News, koji je zahvaljujući kolegama iz Kigalija uspio doći i do izjava tog švicarskog istraživača.

"Da, točno je da smo pronašli grobnicu s otprilike dvije stotine tijela izvanzemaljaca. Lokaciju ću otkriti tek nakon što dovršimo iskop, no uvjeravam da svijet za koji dan više neće biti isti", rekao je Childs, pa prepričao do kojih je spoznaja zasad došao sa svojim kolegama:

Upišete li u tražilicu Googlea Hugo Childs, nažalost, nećete doznati o kome je riječ. To, naravno, ne znači da taj Š vicarac ne postoji, ali jasno da budi sumnju to što o njemu ne postoji baš nikakav internetski trag.

Š to se, pak, autora teksta sa spomenutoga portala tiče, čovjek koji se potpisuje kao Erik Van Datiken (vjerojatno je riječ o pseudonimu) do sada nije izmišljao priče, nego je uglavnom prenosio teme koje su obrađivali i drugi.

Na kraju teksta obećao je da će nastaviti pravodobno izvještavati o novim saznanjima iz Ruande, pa se nadajmo da će doista biti tome tako i da će se naći vatre tamo gdje je zasad samo tek dim.

"Prema prvim analizama tkiva i tla, tijela tih bića su na tom mjestu zakopana prije otprilike šest stotina godina. Na području zasad nije pronađen kakav leteći objekt, pa možemo samo nagađati odakle su ta stvorenja stigla i što ih je ubilo."

Childs je bića opisao kao viša i mršavija u odnosu na ljude, te dodao da su najvjerojatnije komunicirala pomoću telepatije jer ni na jednom tijelu nije pronašao oči, nos ili usta.

Novinarima je, nažalost, zaboravio dati makar i jednu fotografiju kao dokaz.

http://www.bljesak.info/content/view/41486/159/

Sta vi mislite o ovome ?
Offline BacknYBaBY
nap
Grad: Država T-Town

Novinarima je, nažalost, zaboravio dati makar i jednu fotografiju kao dokaz....pfffff
nap
Grad: Država
Nista cudno , uvijek su postojali i postojat ce , samo to NAMA OBICNIM smrtnicima niko nece da pokaze objasni , krije se .

btw evo jedno pitanje , AKO NE POSTOJE DUHOVI I SLICNA SRANJA KAKO SU ZNALI KAKO IZGLEDAJU TA BICHA ( kako da ih opisu u crtanim filmovima i sl.) ???

Normalno da nisu dali fotografiju , i ovo ce biti naravno sve sakriveno , samo ne znam kako su uspjeli objavit i ovu vijest . Jer mocnici tj. jace drzave , cuvaju mnogo stosta od nas obicnih smrtnika ;) . 8)
Offline ins0mniaa
nap

Uzmi sine za cenera i dobro se napusi i onda procitaj ovo :)
Offline Amir
nap
Grad: Država Tuzla, Miladije

Neznam sve je moguće, ali iskreno sumnjam u ovo..
To je još jedna šala ili izmišljotinja, mogaća je grobnica, ali stanovnika planete zemlje..
A kako će neko tijelo biti staro preko 600 godina i da ima još u zemlji?
Zar to nebi terbalo nestati vremenom lol ..
Neznam opet možda griješim.
Offline Medixon
nap
Grad: Država 71000

ins0mniaa je napisao/la:
Uzmi sine za cenera i dobro se napusi i onda procitaj ovo 
Od cenera da se dobro napusis?
Offline geni
nap
Grad: Država Sarajevo

"Novinarima je, nažalost, zaboravio dati makar i jednu fotografiju kao dokaz."

Naravno da je zaboravio, kako bi se normalan covjek mogao sjetiti da uslika takvo cudo, i povjerovati da ce svijet vjerovati njegovim rijecima 

Ja bih zaista volio da to bude to... Ali bice kao i za piramide u Visokom, a sta je bilo zna se ^^ =))
Offline GhettoGirl
nap

kamaaan 
Offline njanja
camper

Medixon je napisao/la:
Svi se napuše od cenera.  
Offline CanE
camper
Grad: Država Srbija,Beograd,

Boze me sacuvaj debila....
Offline dark_templar
nap
Grad: Država pripizdiina

cujte braco Zemljani :))

Mali bi bio monoton ovaj idiotski svijet da smo sami u svemiru,mislim, gdje nam je svrha??? sirit se dalje? mah...bezze.....normala da postoje druga bica sa drugih planeta,iako to ne osporava religiozne cinjenice....ipak,pisane su u proslosti :)
Offline Amir
nap
Grad: Država Tuzla, Miladije

je napisao/la:
Nista cudno , uvijek su postojali i postojat ce , samo to NAMA OBICNIM smrtnicima niko nece da pokaze objasni , krije se .

btw evo jedno pitanje , AKO NE POSTOJE DUHOVI I SLICNA SRANJA KAKO SU ZNALI KAKO IZGLEDAJU TA BICHA ( kako da ih opisu u crtanim filmovima i sl.) 

Normalno da nisu dali fotografiju , i ovo ce biti naravno sve sakriveno , samo ne znam kako su uspjeli objavit i ovu vijest . Jer mocnici tj. jace drzave , cuvaju mnogo stosta od nas obicnih smrtnika 
Možda postoje i postoje sigurno još neka stvorenja koja žive izvan zemlje ili žive na zemlji, a ne možemo ih uočiti pošto sam čitao knjigu da postoje na planeti zemlji 4 vremena prošlost , sadašnjost , budućnost i još neko.. 4 dimenzije, ali kažu možda na tom mjestu gdje mi stojimo primjer možda tu sad voz prolazi :D

Š to se tiče Van Zemaljaca to zna samo ekipa iz the "Bijele Kuće" i naravno to pokušavaju da što više ljudima zataškaju..
Ali u ovaj projekat što piše da je pronadjen ja mislim da od tog nema ništa jer tijelo ni jedno ne može stajati toliko godina 
Š to se tičee van zemaljaca pa sigurno postoje jer mi smo istražili samo jedan dio svemira jednu polovinu, odnosno jednu galaksiju, a ima još Milijarda galaskija :D
Mi znamo za 9 planeta jer su uspjeli toliko locirati, a ko zna koliko ih još ima..
Offline SoHigh
nap
Grad: Država Mostar

bjez zela nos te poplava
Offline mirofa
nap
Grad: Država Čelinac

Da ti nesto kazem !

Stvari koje ne postoje :

Bog , vanzemaljac , duh ,raj ,pakao ,babe koje vide u buducnost zatim narodni obicaji tipa kod nas pravoslavaca ( ne kupaj se , ne radi nista nedeljom ako je svetcom itd ) !
Naucnik ne moze da kaze bice smak svijeta tad i tad !
Padace neki fazoni iz galaksije na zemlju ..,

Kako znas koja je vjera prava 
Kako da vjerujes u ono sto ne vidis 

Imamo 2 predmeta :Geografija /vjeronauka !
Geografija : Zemlja je nastala ovako ....
Vjeronauka : -//-
Da ne pisem sad posto je kod svakog ko je druge vjere drugacije se kaze ...
Znaci zbog vjera narod ratuje !Zbog glupost vanzemaljaca i duhova djeca se boje i kasnije kad i odrastu ..
Milion rupa , milion izmisljenih stvari !

Edit : Znaci samo mozak truju kao i za vjere imas 3-4 glavne i ako ti imas neku svoju oni oce da te smaknu jer ce manje krasti i sve manje ljudi ce doci u pitanje !Zasto vjerujem 
Jer sam tako ucen ??
Offline vane
camper

Nista cudno iskreno, bar sto se mene tice.

vjerujem da postoje i samo je pitanje vremena dok vise niko ne bude mogao prikriti dokaze, a dokaza je sve vise i vise.

Ovo vrijedi pratit.

Offline CanE
camper

mirofa je napisao/la:
Da ti nesto kazem !

Stvari koje ne postoje :

Bog , vanzemaljac , duh ,raj ,pakao ,babe koje vide u buducnost zatim narodni obicaji tipa kod nas pravoslavaca ( ne kupaj se , ne radi nista nedeljom ako je svetcom itd ) !
Naucnik ne moze da kaze bice smak svijeta tad i tad !
Padace neki fazoni iz galaksije na zemlju ..,

Kako znas koja je vjera prava 
Kako da vjerujes u ono sto ne vidis 

Imamo 2 predmeta :Geografija /vjeronauka !
Geografija : Zemlja je nastala ovako ....
Vjeronauka : -//-
Da ne pisem sad posto je kod svakog ko je druge vjere drugacije se kaze ...
Znaci zbog vjera narod ratuje !Zbog glupost vanzemaljaca i duhova djeca se boje i kasnije kad i odrastu ..
Milion rupa , milion izmisljenih stvari !

Edit : Znaci samo mozak truju kao i za vjere imas 3-4 glavne i ako ti imas neku svoju oni oce da te smaknu jer ce manje krasti i sve manje ljudi ce doci u pitanje !Zasto vjerujem 
Jer sam tako ucen ??
Mirofa

Bog , vanzemaljac , duh ,raj ,pakao ,babe koje vide u buducnost zatim narodni obicaji tipa kod nas pravoslavaca ( ne kupaj se , ne radi nista nedeljom , svetcom itd ) ! DALI SI TI NORMALAN ? HALO SINE ZNAS LI STA SI NAPISAO ? OMG TI SI ZREO ZA POSMATRANJE

cuj Bog ne postoji hajd ni jedne vise ovo bolje da nisi napisao....Provala veka

to sto ti ne verujes u Boga idi pa se leci sine...
Offline venge
nap
Grad: Država rajvoSA

Medixon je napisao/la:
Oci moje lijepe 4 covjeka se za cenera razvale da ne znaju dje udaraju... i vjeruj mi da cak nisu ni u stanju da procitaju ovu temu...
Offline Medixon
nap
Grad: Država 71000

venge je napisao/la:
Oci moje lijepe 4 covjeka se za cenera razvale da ne znaju dje udaraju... i vjeruj mi da cak nisu ni u stanju da procitaju ovu temu...
Cuo sam ja za to.. da se raznesu od jednog panja
Offline mirofa
nap
Grad: Država Čelinac

CanE je napisao/la:
Mirofa

Bog , vanzemaljac , duh ,raj ,pakao ,babe koje vide u buducnost zatim narodni obicaji tipa kod nas pravoslavaca ( ne kupaj se , ne radi nista nedeljom , svetcom itd ) ! DALI SI TI NORMALAN ? HALO SINE ZNAS LI STA SI NAPISAO ? OMG TI SI ZREO ZA POSMATRANJE

cuj Bog ne postoji hajd ni jedne vise ovo bolje da nisi napisao....Provala veka

to sto ti ne verujes u Boga idi pa se leci sine...
Jao , jao !

Jesi ucio u skoli da svaki zivi covjek na planeti ima svoje misljenje  =Jesi nadam se 

Hajd ovako zamisli covjeka koji cijeli zivot ide u crkvu i na kraju ubije ga auto ! Gdje bog - boga nema !
Zamisli covjek se napije i sa sobom ide u autu sa 2 djece 1 zenom i djete u stomaku ! Poginu svi osim covjeka koji je bio pjan ! Zamisli scenu pop u crkvi vjerovao ,molio se bogu svaki dan i bog ga stavi u "iskusenje " tako sto ga prepustio djavlu i po cijeloj sobi ga bacaio i sav iz nje izasao krva = Pise u knjigama iz kojih uce popovi !
Zatim covjek koji vjeruje u boga ne ide nikad u crkvu 
Covjek koji radi na baustelu opsuje 10 bogova na dan 10 svetaca i ostalog i on vjeruje , slavi bozic 

Offline venge
nap
Grad: Država rajvoSA

Medixon je napisao/la:
Cuo sam ja za to.. da se raznesu od jednog panja
normala da se raznesu, od panja ili ti ga dva solidna keca... ;)
Offline CanE
camper

mirofa je napisao/la:
Jao , jao !

Jesi ucio u skoli da svaki zivi covjek na planeti ima svoje misljenje  =Jesi nadam se 

Hajd ovako zamisli covjeka koji cijeli zivot ide u crkvu i na kraju ubije ga auto ! Gdje bog - boga nema !
Zamisli covjek se napije i sa sobom ide u autu sa 2 djece 1 zenom i djete u stomaku ! Poginu svi osim covjeka koji je bio pjan ! Zamisli scenu pop u crkvi vjerovao ,molio se bogu svaki dan i bog ga stavi u "iskusenje " tako sto ga prepustio djavlu i po cijeloj sobi ga bacaio i sav iz nje izasao krva = Pise u knjigama iz kojih uce popovi !
Zatim covjek koji vjeruje u boga ne ide nikad u crkvu 
Covjek koji radi na baustelu opsuje 10 bogova na dan 10 svetaca i ostalog i on vjeruje , slavi bozic 

Ne zelim se svadjati :/ ja verujem u Boga ti kako hoces 

Na vrh
Odgovori