Taj grad ti je The ebon hold... Vrati se preko heartstone .. ako ti je heartstone negdje drugo mogu ti pokazat put do toga grada al ne vjerujem da ces se uspjet doci jer je grad u zraku.. jer ce izgledati kao da je sve sruseno..
Pošto vidim da si početnik kad uđeš u igru pritisneš B ( Backpack ) i otvori ti se torbica i imaš hearthstone klikneš na to i vrati te na mjesto rođenja.Ako si mjenjao mjesto za teleport onda ti je teže naći.Imaš na wow-curse.com
Pošto vidim da si početnik kad uđeš u igru pritisneš B ( Backpack ) i otvori ti se torbica i imaš hearthstone klikneš na to i vrati te na mjesto rođenja.Ako si mjenjao mjesto za teleport onda ti je teže naći.Imaš na wow-curse.com
nisam pocetnik, nego nisam nikad igrao sa deathknightom + ne znam gdje je grad nema ga na mapi + sam u stormwind dosao teleportom + mi automatski stavi da mi je heartstone na stormwind =/