LAN Turnir u Doboju,nova igraonica Pink Panther,otvorena pre par meseci,za sada dobro radi 9-)
Prvo da kazem,bice jos jedan veliki turnir preko leta,ovaj je cisto da se malo druzimo,da opet uradimo nesto za ovu nasu CS scenu.Sto se tice proslog turnira,jeste bilo malo gresaka,ne od strane Siletine nego od nas drugih koji smo pomagali u organizaciji,to nam je bio prvi turnir,na greskama se uci,a vi sto glumite neke HIGH LEVEL ovo ono,ne morate ni dolaziti,idite samo na ESWC,WCG i tako to... ovde smo da igramo cs,da se druzimo i da napravimo nesto...da se ne zadrzavam na glupostima....
U igraonici su odrzana 2 lokalna turnira u Doti i PES-u,moji utisci su pozitivni,znam da je ovo mnogo vise od lokalnog turnira i potrudicemo se maksimalno da obezbedimo sve potrebne uslove za takmicare.
Sto se tice racunara,na nivou su,svi kazu da su monitori mali,i ja sam imao takav utisak dok se nisam navikao,uglavnom fps je zakucan na 100,tako da ne brinite
Turnir pocinje 30.01.2010
Uplate: 75km po ekipi
Konfiguracija:
Dual Core 2.6GHz
2GB DDR2-800
9500GT 1GB
120GB SATA II
Wide 19inc.
Sistem takmicenja:
Zavisi od broja ekipa,kada budemo imali vise detalja postavicemo i sistem takmicenja,uglavnom mape koje se igraju:
1.) de_dust2
2.) de_inferno
3.) de_nuke
4.) de_train
Mogu vam obecati da ce ovaj put lokalnih timova biti vise,a i konkurencija jaca
Oprema je slaba nosite svoju
Vise informacija:
MSN:
mico-crazy@hotmail.com
Steam: 0ql4ever
Mob: 065/352-482
Good Luck & Have Fun