Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Gaming movies Bullet [CS] Stay ; New Edit

Offline KN0X
nap
Grad: Država Sarajevo

247 pregleda, 2 odgovora i 0 glasova
Napisano : 31.01.12 u 20:47
Evo jedan novi edit, svi komentari tj. kritike (pozivitne i negativne) ce dobro doci :p

Duzina movia : 22 sec
Edited by : me ;$
Frags by : lwk1337 yt channel
Stream link : http://www.youtube.com/watch?v=zWE5ZGnmYjM&feature=mfu_channel&list=UL

watch in 720p or 1080 ; HD rezolucija :r

GO rate; comment; subscribe !

Pravila : http://www.gamers.ba/forum/32/136040/-mm-pravila-tutoriali-help/
Offline ZiGAA
nap
Grad: Država Šeher!

Gledaj,edit je sranje ovako da ti kazem iskreno.
Moji savjeti :

-Nemoj recordati sound ako recordas preko HLAE i to renderujes na VDUB,nego skini ove CS 1.6 Weapon Sounds-e i samo ih ubacuj u vegasu na mjesto pucanja ( ja to inace zadnje radim poslije synca i sve )
Drugo
-Boje veliki - ; instaliraj MBL (ako to ne znas bolje ti je mani se moviemakinga idi igraj tetris ) i imas dosta presets-a na youtube-u,samo skines neki editing pack i imas tu sve.
- Sync : katastrofa...poradi na efektima nemoj koristiti TV simulator ili kako se vec zove preruzno uvijek ispadne,malo poradi na efektima to ti daje flow kao i campathi ( kucaj na youtube CS 1.6 Campaths ) Uzimaj sebi lakse fragove za editovanje npr. onaj od electrostyle 5hs po 1 metak sa deaglom fast,po mom misljenju najlaksi frag za editovanje..

~ prvo malo citaj tutove ne moras sve nabrzinu zavrsiti ^^

i na kraju ocjena :

Ako sta trebas javi se na PM.

Pozz.

i da kad hoces da syncujes najlakse ti je ubaciti pjesmu u trimmer i pustiti je na play eh prati beatove kad cujes beat stavi pauzu vrati se na mjesto beata i stisni /M/na tastaturi,to ti daje marker na pjesmi kad je ubacis u workspace i lakse t ije syncati,to isto uradi i na fragovima.pokusaj editovati sa nekim laganim dubstepima npr. MT Eden Siera Leone - odlican dubstep !
1# Post editovao ZiGAA datuma 31.01.12 u 21:05:10
Gamers.ba
Rank 0
Offline DeXTeR__Tm87
nap
Grad: Država Sarajevo

asd
1# Post editovao DeXTeR__Tm87 datuma 14.02.12 u 21:03:47
Na vrh
Odgovori