641 pregleda,
25 odgovora i
0 glasova
Napisano : 04.04.09 u 17:05
Pozdrav svima dragi gameri.....
Nadolazeci ENC (Nation cup)wc3 je vrlo brzo (sedmica -dvije)nazalost nasa wc3 repka ima problema sa igracima kao i obicno pa putem ovog zelim da pozovem sve aktivne warcraftase (naravno ne newbse)da se odzovu na ovaj event kako bi skupili 4 igraca, trenutno ima samo dva igraca sto nije nimalo sigurno.znam da je wc3 scena u BiH nikakva ali ako neko misli da ima iskustva,skilla da bi igrao za repku nek se javi na ovaj msn : eneskarasuljic@hotmail.com <- menadzer ili f4nt0m@hotmail.com
Philosopher evo ovo je za tebe ti si warcraft freak ^_^
@Edit
Btw, pogledacu samo da vidim jos jednog momka on nezna za g.ba site ali igra odlicno wc3 bice uglavnom edit pa cu javiti.Stvarno mogu reci da mu skidam kapu sto se tice wc3...
add sam te na msn pa vidimo se da malo odigramo svi zajedno ja mislim da ima dosta ovi po sarajevu poput wiwija i njih sto su prije igrali ali eto pokusat cemo nesto .... slike garene i skill ces dobiti na msn
fkt da je tacno i nemoj se raspravljat nerviras me sa spamanjem nisi Lav da mozes
cao!
haha who tha fuck is lav, boze tako si naporan,,ako ti se vec nisam obratio nemoj ni ti meni, jer ja spamam,mene ce banovati, ti nemas nista sa tim... zasto uvijek letis pred rudu ...