Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Kanta Bullet Xfire sati

Offline resa007
nap
Grad: Država Sarajevo

134 pregleda, 6 odgovora i 0 glasova
Napisano : 17.07.11 u 02:38
evo danas sam poceo cod2 igrati i odigrao sam modza 3-4 sata al na xfireu stoji 1h uvijek koliko god da ja igram,ne znam zasto...
gledao sam po internetu al nista sto bi mi pomoglo nisam nasao a vala sramota me da na akauntu stoji 1h :D a pogotovo zato sto igram
zna li neko kako to rijesiti i zbog cega se ne broje sati ?
Offline RAILER1921
camper

Gamers.ba
Rank 0
Online Brix
camper
Grad: Država Tuzla

Sati se ne pune stalno, moraš da sačekaš par sati da se pojave. šta si navro !? Ne gori nigdje  Noob si i sa 1 i sa 3-4 sata 
Offline DuckZz
pr0
Grad: Država Ljubuški

Pricekaj par dana da se sve to nakupi i sabere 
Offline Almir
camper
Grad: Država

Sati se ubroje obično 5-10 minuta nakon igre, ako se nisu ubrojali onda ti nije uključen xfire ingame na toj igri ili nisu dobro lokacije podešene.

Sve to možeš u opcijama srediti 
Offline TitaniuM
HaxXor
Grad: Država

Vjerovatno ti piše "< 1 hour" što znači manje od jednog sata. Ako si ti poslije opet igrao tu igru, onda ćeš morati sačekati neko vrijeme da se pojave. Ne može on odma' to update-at.
Offline resa007
nap

TitaniuM je napisao/la:
Vjerovatno ti piše "< 1 hour" što znači manje od jednog sata. Ako si ti poslije opet igrao tu igru, onda ćeš morati sačekati neko vrijeme da se pojave. Ne može on odma' to update-at.
aha hvala puno shvatio sam sad pise 2 hours :D :D
nije iskljuceno ni da se meni ucinilo da sam igrao puno vise... vidjecu kako ce bit narednih dana
Na vrh
Tema zakljucana!