Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Hardware Mic problems

Korisnik je dao 30 bodova za pomoć.

NODI

nap
Grad:

Tema : Mic problems (200 pregleda i 6 odgovora)
Napisano : 06.03.10 u 12:16
Hello m8z, imam jedan problem, nerviram se čitavu noć, neće da proradi, pa neće -,-. Naime,

jučer dolazim iz škole, na ts sa jaranima, mic sve radi normala. Dolazim sinoć kući, ope' na ts, neće . Odma' malo pročačkam, google, skinem drajvere realtekove, nema Boga. Pokušavam u onaj front panel, same shit. Sluške su 3H. Dalje, pitam buraza, ni njemu ne radi mic na Meduzama 2.1, a prije je radio. Isto i kod njega pokušavam 3H, neće, on kod mene Meduze, isto neće . Prelistao sam g.ba uzduž i popreko, al' nema pomoći. Jestel' imali kakvih problema tipa ovakvog? Btw : OS mi je Windows7

Derem se k'o lud, ništa mu

Et' skromna nagrada -,-

_

Odnio u plus, odnesene sluške u servis, gube kontakt negdje -,-. Bodovi idu na tike-tike-tačke Hvala svima ^^
Gamers.ba hljeb
Re : Mic problems
Napisano : 06.03.10 u 12:20
LenoX_

camper
Grad: 75000
Napisano : 06.03.10 u 12:20
Probaj ovak

Instaliraj ovaj program
http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-%28Setup%29_d1655.html

pa kad ga pokrenes izaberi realtech idi analyse pa clean pa idi restart ako ti s dok bude dizao sistem pokaze u cmd Yes ili No idi No. pa instaliraj od zvucne drivere tako sam ja sebi napravio
Smito

pr0
Grad: Mostar
premium

Napisano : 06.03.10 u 12:21
idi dole desno... imas zvucnik...na njega..i vidi da ti nije mikrofon smanjen... samo ga pojacaj.. ;)
NODI

nap
Grad:
Napisano : 06.03.10 u 12:36
Smito je napisao/la:
idi dole desno... imas zvucnik...na njega..i vidi da ti nije mikrofon smanjen... samo ga pojacaj..
Uopšte mi nema mica -,-
FroY

nap
Grad:
Napisano : 07.03.10 u 00:44
a mora bit vako idi dole na

control panel -> sounds and audio devices -> Tab Audio -> sounds recording ( volume ) -> i tamo ti ima Mic i vidi jeli muted
hIGHZOOR

nap
Grad: WEED
Napisano : 07.03.10 u 18:18
Ako imas naprijed na procesoru zelenu rupu sta vec tu ubaci od mica zicu.

- Jer i meni zvucnik nije radio neko vrijeme nisam konto sta je sa njim i ja ubacim naprijed radi.

Nakon nekog vremena pokvari se vamo isto naprijed ja vratim nazad ubacim opt i sada radi.

<3
benqzor

l33t
Grad: T U Z L A ;
premium

Napisano : 10.03.10 u 16:35
Desava se meni dan danas to -.-'
Nazad na kuciste, imaju ti one rupice za mic i zvucnike, probaj nastimat da to kraja NE UGURAS mic. vec do pola. Ja imam isto tako problema ali sa slusalicama, nesmijem do kraja ugurati onaj dzek jer onda nista se necuje ili samo malo !
Na vrh
Odgovori