ne pricajte gluposti
da mijenja graficku karticu, to nije rjesenje
drugo. da kupuje nvidiu jos gore.. amd + ati najkompatibliniji sustav na planeti zemlji jbt da stavljas nvidiu sa amdom; xD
ram graficke skoro nije bitan za igranje, bitne su neke druge stvari
znaci gledao sam preformanse graficke graficka je bolja definitivno od 9550 da ga jebes
ima 4.1 shader model
radi na ddr2 ramu znaci nekih 800 mhz minimalno
radi na directx 10.1
trazim rjesenje ne razumijem zasto ti je fps tako low...
editujem post dok nadjem neke savjete / prijedloge
do tad no sikiriki
edit :
znaci kosto si mi reko operativni sustav ti je XP a ta graficka zahtjeva directx 10 tj. podrzaje, znaci directx 10 ti nemoze na XP koliko ja znam tako probaj instalirat vistu ili windows 7, vista ti je znaci samo directx10 a sedmica ti podrzaje i dx10 i dx11
medjutim imas omanje rama al mislim da ti to nece stvarat neki problem
btw. moras probati kako ti graficka reagira na neke druge igre recimo tipa neke online igre wow silkroad etc. koje isto veoma zahtjevaju graficku radi svojih detalja imnogo ljudi, uvjeren sam da ti u wowu nece stvarati neki low fps jer po svojim performansama graficka uopce nije losa; takodjer probaj neki singleplayer igru pa vidi sta ti se desava
i taj vertical synce nemoj da gasis buraz to ti skida recimo kao neku blokadu sa graficke i kad skines ona radi full performancom jeste da ono tebi pise da je veci fps al to je sranje, moze samo da ti graficka crkne prije jer radi ubrzano, bolje imat konstanto fps nekih 60-70 isti je skoro kurac ko i da ti je stalno 100 nije velika razlika, tj. ne osjetis je.
sto ti ja preporucujem je da probas instalirat sedmicu ili vistu koja podrzava directx10tku i da mi onda odgovoris na post kako ti radi graficka
Edit:
znaci pronaso sam nesto na amd forumima u vezi ove graficke, uglavnom ima low performanse za stare igre, lik je isto pokuso igrat neku igru koja je napravljena 1998 i ima kaze extreme low fps, znaci fps ti je low zato sto stare igre ne pokrecu dovoljno 3D-a od novih kartica sto je slucaj kod ove kartice, da bi postigo da ti rade stare igre u nekim cards bios moras disable powerplay
evo vise informacija ovde
http://devforums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98550&highlight_key=y