Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Offline harees
nap
Grad: Država iz banja luke n

364 pregleda, 13 odgovora i 0 glasova
Napisano : 18.06.10 u 14:56
-
1# Post editovao harees datuma 26.02.11 u 14:55:05
Offline PLASTELINHO
nap
Grad: Država Rajvosa

HAHAHAHHAHA , ipak to je gazzel 
Gamers.ba
Rank 0
Offline Jason
nap
Grad: Država

mind your own business?
Offline MorgaN
nap
Grad: Država Celinac!

Trebao si fino napisati temu
[Gamers.ba] Mulltu acc.
I onda pises razloge! Srecno u potrazi za pravdom!
Offline jshaft
nap

Kakva pravda shtela pwna. On ti je miljenik riddla i vlexa tako da se mozes nadat samo banu ko sto su i mene kad sam izpwno mystery za cit ko niko do sad. A riddle posto mu je mystery, vlex, gazzel miljenici samo suti, eo poslo mu ja poruku kako se vlex izofiro u vezi mog bana, i eo 3 dana suti nista ne odg., ban mi bezveze stoji, a zna da je vlex zaribo ovaj put al ga brani riddle sutnjom. A na SK vidim komentar 53m1r poceo na eplay-u banovat sviju koga su ga na onom videu sa citom zajebavali, haha providni su ko najlon kako se gotive =D
Offline nle
nap
Grad: Država Sarajevo

a sta ce
moze on
nevjerujem da su sve njegovi acc al et mozda ima koji vise
Offline harees
nap

Jason je napisao/la:
mind your own business?
ovo jest moj biznis
Offline Jason
nap

harees je napisao/la:
ovo jest moj biznis
Onda bi trebalo banovati 90% članova. Neću navoditi ko sve ima štelu, al je očito. Evo, prvi je ja imam. I to nije ništa čudno, ko će kome nego svoj svome.

Get over it... Ovo je ništa prema onome što te očekuje, ovo ti je samo pomoglo da skontaš da nepravde ima svugdje.
Offline harees
nap

Jason je napisao/la:
Onda bi trebalo banovati 90% članova. Neću navoditi ko sve ima štelu, al je očito. Evo, prvi je ja imam. I to nije ništa čudno, ko će kome nego svoj svome.

Get over it... Ovo je ništa prema onome što te očekuje, ovo ti je samo pomoglo da skontaš da nepravde ima svugdje.
nemam ništa protiv tebe, gazela i znam ih još dobar broj, jednostavno hoću pravila za sebe, riddle, ako on daje, nazivam ga glupi riddle, daje modove nacionalistima, i on admina ima ? ovom gejmersu treba čvrsta ruka, grad MOstar zastava Hrvatske = BAN (isto za Srbiju); Svaka psovka, opomena/ban pa tek onda brisanje acc i tako toga, neku noć mi se sve skupilo u glavi ima mali
milion primjera, na kraju će biti 50 aktivnih članova, ali to će biti raja, ko prihvati oštar režim
sa njim možeš sve, kao da ti je irl prijatelj, znam ovo, imam iskustva sa ovim, vjeruj
Offline Jason
nap

harees je napisao/la:
nemam ništa protiv tebe, gazela i znam ih još dobar broj, jednostavno hoću pravila za sebe, riddle, ako on daje, nazivam ga glupi riddle, daje modove nacionalistima, i on admina ima ? ovom gejmersu treba čvrsta ruka, grad MOstar zastava Hrvatske = BAN (isto za Srbiju); Svaka psovka, opomena/ban pa tek onda brisanje acc i tako toga, neku noć mi se sve skupilo u glavi ima mali
milion primjera, na kraju će biti 50 aktivnih članova, ali to će biti raja, ko prihvati oštar režim
sa njim možeš sve, kao da ti je irl prijatelj, znam ovo, imam iskustva sa ovim, vjeruj
Pa jarane maloprije sam ti rek'o, ne možeš ništa protiv toga, svi hoće pravila za sebe. Dobiju ih oni koji znaju glavnu osobu.

Reci, bil prije doš'o na red u pošti neki random lik, ili ćerka od službenice koja radi na šalteru? Realno?

Ćerka će prije doći na red jer joj mama tu radi. Isto tako prije će dobiti moderatora neki drug od administratora, nego neka osoba koju ne zna.

Prije se moglo desiti da se zasluži pozicija, ali više ne. Ovako ćeš se džaba razočarati u život kad vidiš da je svugdje isto, da svugdje štela radi. Da jednostavno ne možeš ostvariti svoja pravila bez da znaš ikog...
Offline chuckie
nap

GAZZEL ima 1337 profila:)
Offline SWRALE
l33t

samo ih 8 ima ? 

Uploaded with ImageShack.us
Offline G00Gi
nap
Grad: Država Kladanj City

harees je napisao/la:
ovo jest moj biznis
sta ba tvoj biznis ? koja si ti faca ovdje,sta ti ovdje mozes rijesiti ? :-X radi svoja posla :S
Offline harees
nap

SWRALE je napisao/la:
samo ih 8 ima ? 

Uploaded with ImageShack.us
ti se ne javlja tebe sam u kanteru sapro 
Na vrh
Odgovori