Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Gamers.ba Bullet G.ba konkurs za moderatore

Offline Cloud
HaxXor
Grad: Država Redditland

6607 pregleda, 113 odgovora i 0 glasova
Napisano : 06.10.11 u 21:01
Na početku, želimo da se izvinemo zbog malog nesporazuma u administraciji zbog dizanja one prve teme. Nakon savjetovanja morali smo je izbrisati, a evo digli smo novu pa imate šansu da se prijavite.

Sve moderatorske funkcije su poskidane jer želimo napraviti reformu svih moderatora. Neki moderatori će biti vraćeni, neki neće. Također, članovi koji su imali prije moderatora (dakle prije par godina) se neće vraćati. Oni su imali svoju šansu i nadam se da su je i iskoristili.

Potrebni su moderatori za ove podforume:

2 cs
1 warcraft
2 call of duty
2 strategije
2 fps
2 rpg
1 dota
1 avanture
2 lol
2 hardware
2 software
1 browser
2 ostalo
2 fanart
1 g. movies
1 coffee shop

Ova lista je napravljena i oslikava trenutno stanje. G.ba administracija zadržava pravo mijenjanja iste ako se situacija promjeni.

Prijave se popunjavaju po ovom formatu:

Gamers.ba ID:
Godište:
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):
Razlog (zašto baš ja?):

Svaki post koji ne bude sadržavao prijavu će biti ošamaren, a autor istog će dobiti gag.

Da još samo kažem, ako ne namjeravate dolaziti svaki dan ovdje, redovno osvježavati Vaše podforume sa nekim temama i diskusijama, nemojte se ni prijavljivati. Postoje i određena pravila za moderatora sa kojim ćete biti upoznati ako vas izaberemo.

Ovaj put će biti malo drugačije za sve moderatore. Ako budete griješili funkcija će vam jednostavno biti skinuta bez ustručavanja. Ovu temu ćemo pratiti stalno, pa ukoliko i kada nekome skinemo moderatora, adekvatnu zamjenu ćemo naći na ovoj temi.

Sretno svima!,
G.ba administracija

Tema odobrena od Vlexa.
1# Post editovao Cloud datuma 06.10.11 u 21:05:18
2# Post editovao Cloud datuma 06.10.11 u 21:14:29
Online mizzy
nap
Grad: Država Sarajevo

Gamers.ba ID: 15231
Godište: '94
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): LoL, coffee shop
Razlog (zašto baš ja?): Iako nisam bas aktivan mnogi znaju kakvo je moje znanje u lolu, rame uz rame uz riska iako sam ja mnogo bolji haha. A coffee shop sam naveo reda radi 
Gamers.ba
Rank 0
Offline numma_cs
nap
Grad: Država rajvoSa

Gamers.ba ID: 30265
Godište: '95
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): software i ostalo
Razlog (zašto baš ja?): U proteklih par godina, kao clan g.ba comunitya, i kao stalni member bio sam aktivan na podrucju software-a. Zasto ja? Zato sto smatram da imam znanja i da ga mogu dobro iskoristiti i podjeliti sa nasim memberima(korisnicima il gamerima, kako je kome draze). Svoje znanje o softwearu crpio sam iz razlicitih knjiga, i mnogobrojne literature koje sam pronalazio na racunaru. Mislim da sam dosta upucen u ovu oblast, koja me je zanimala i fascinirala od kada sam prvi put poceo raditi na racunaru. Kada sam bio mladji isticao sam se iz programiranja, pa sam kao 13-godisnjak isao na razna takmicenja, i osvajao razne nagrade, diplome itd... Tada sam shvatio da sam dobar u tome, pa mi je i zivot krenuo u tom smjeru, u nadi da cu postati jos bolji, jos pametniji..... Svoje znanje bi rado podijelio sa vama, a nadam se i vi samnom, i tako sastavili cjelinu znanja, i napredovati ka visem stepenu.

Hvala!
Offline MorgaN
nap
Grad: Država Jugoslavija

mofo je napisao/la:
Da ne kvarim temu, izgled teme, evo vam ovdje savijet,
pazite sta pisete kao "Razlog (zašto baš ja?)" to dosta govori o vama. Ja ne treba da vam govorim sta mislim o onima koji napisu jednu rijec/recenicu i ko ima vece sanse, oni ili ovi sto napisu neki normalan tekst. sretno svima
Bracika...... Citirao sam tebe jer znam da ces me shvatiti! Gledaj ovo bolan sve 95+ godiste, niste valjda na to spali majku mu!??Dajte ljudi, oragnizujte se u administraciji, odaberite par starijih momaka, sta cete sa ovom balavurdijom, to sve pisa kako vjetar duva!

A sad ce ona dobra poznata *kakve veze imaju godine sa iskustvom*, a ja opet nalasavam. ODRZAVAJTE SAJT ZBOG NEKOLICINE ZRELIH CLANOVA, NEMOJTE YBOG NJIH GRESKE PRAVITI!

♥ Et' me u SA za par dana!
Post ošamario megamix
Offline FU5h3R
nap
Grad: Država Travnik

Gamers.ba ID: 31766
Godište: 1994
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):Rpg , Coffe shop , Nintendo .
Razlog (zašto baš ja?):Za rpg podforum sam siguran da bi dobro vodio , rpg su skoro i jedine igrice koje igram .

Coffe shop : Pa neznam sam opis mu govori , sve i svasta nadovezano za nista , mislim da bi bilo finih i zanimljivih diskusija (koje bi ja pisao) , trudio bih se da nebude svadja , psovanja i tako to.

Nintendo : eh ovo mi je najvaznije , volio bi da ovdje dobijem moderatora , jer se stvarno razumijem u nintendove konzole , skoro sve , prekuco vecinu igara . Poskido emulatore , sve jednu pokemon igru za nintendo presao (y,b,r,silver,gold,crystal,ruby,sapphire,emerald,firered,leafgreen, diamond,pearl,platinium , i evo igram sad pokemon black ^^)
Offline Emco
camper
Grad: Država T E S A NJ

Gamers.ba ID: 28691

Godište: 1992.

Podforum za koji se prijavljujem: software, hardware

Razlog:

Mislim da dosta imam znanja oko software i konekcije. Razni problemi koji vas muce na racunaru i nemoze te ih rijesiti tu sam da pomognem koliko mogu, a ja mislim da dosta toga znam. Problemi oko konekcije, browser problemi i drugi. Problemi sa umrezavanjem racunara, switcha vam ne radi tu sam da pomognem :P

Znaci mislim da bih dosta pomogao ovom software podforumu, te bih razne tutoriale napravio naravno koje ne postoje na g.ba. U zadnje vrijeme sam dosta aktivan na ovom portalu.

Eto toliko od mene.
Offline gott
nap
Grad: Država Disneyland

MorgaN je napisao/la:
Bracika...... Citirao sam tebe jer znam da ces me shvatiti! Gledaj ovo bolan sve 95+ godiste, niste valjda na to spali majku mu!??Dajte ljudi, oragnizujte se u administraciji, odaberite par starijih momaka, sta cete sa ovom balavurdijom, to sve pisa kako vjetar duva!

A sad ce ona dobra poznata *kakve veze imaju godine sa iskustvom*, a ja opet nalasavam. ODRZAVAJTE SAJT ZBOG NEKOLICINE ZRELIH CLANOVA, NEMOJTE YBOG NJIH GRESKE PRAVITI!

♥ Et' me u SA za par dana!
/////////
Post ošamario megamix
Offline soul_eclipse
nap
Grad: Država

E ovak..Ja se ovde ne namjeravam prijaviti..sad ste napravili sranje sa ovim..smijesno

Ma ovo sve ide u PM
Post ošamario megamix
Online GruNt
nap

Gamers.ba ID: 2261
Godište: 01.09.1990
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): coffe shop, counterstrike
Razlog (zašto baš ja?): Pa bio bi red da i ja dobijem sta nakon mnogo provedenih godina na g.ba 
Offline smk
nap

Gamers.ba ID: 19450
Godište: 1991
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): g. movies, coffee shop
Razlog (zašto baš ja?): 9-)

Pa pre svega zato sto sam mnogo sexy, sve cure se loze na mene, nekada su se lozile na mog brata, tacnije, nekada mi je bio brat, sad me zaboravio, ne zna da se javi al bitno da zna da se javi jednoj plavusi, no ni ta plavusa se vise ne javlja, ali dobro, boze moj, trebace nekad brat bratu al bice kasno
Zasto u coffee shopu? Zato sto idem u teretanu, dizem 60 iz bencha a opet me zele, rokao sam proteine, gejnere, sad sam na kreatinuu, jebeno sam zgodan, znaci novi dan novi trening ulazim u teretanu, hladnim pogledom prelecem celu salu "zdravo zdravo".... Najvise gotivim bU.-a , idol mi je.
Offline Fler
nap
Grad: Država Gorazde

Gamers.ba ID: 9407
Godište: 1986
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): coffe shop, cs
Razlog (zašto baš ja?): Pa razlog je taj sto sam vec dugo na ovom sajtu, kao stariji member volio bih pomoci ovom sajtu da nastavi svojim putem kojim je do sada isao jer vidim da je krenuo na bolje, Naravno, poboljsati situaciju otvaranjem finih tema za diskutovanje i pokretanje nekih novih aktivnosti na gamersu. Nadam se da cete mi pruziti sansu, hvala unaprijed.
Online j0ker
nap
Grad: Država Mostar

Gamers.ba ID: 30538
Godište: '89.
Podforum za koji se prijavljujem: primarno "dotA". "Software" kao drugi".
Razlog: Studiranje dotA-e i poznavanje softvera.
Offline polar
camper

Gamers.ba ID:34066

Godište: 1990

Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):Hardware,
napisao sam samo jedan forum, jer me drugi forumi ne interesuju, nit bi bio toliko dobar na toj poziciji kao na hardware forumu.

Razlog (zašto baš ja?): Eh ovako zasto bas ja. Pa citajuci proteklih 2-3 godine gamers.ba, uocio sam da ovdje nema toliko kvalitetnih harware-aša.. Vecina ili zna nesto povrsno, ili je ono tipa odnesi u servis oni ce sredit to, a 2% membera zna sastavit ili preporucit konfu neku do toliko i toliko novaca. Uglavnom na gamersu u hardware forumu su teme tipa ne radi ovo, ne radi ono.. komp se gasi, steka kanter itd.. to su sve jos uvijek djecije teme na koje obicno niko nema neki pametan odgovor. O OC-u da ne govorim vecini membera je to spansko selo, ili su culi jednom za to ili nijednom uglavnom je bauk. Smatram da sam dovoljno zreo i da imam dovoljno znanja, da pomognem ljudima bar da ne trose toliko novca za servisere  A, ako si gamer logicno je da se znas brinut o svom ljubimcu i da znas malo vise stvari nego prosjecan korisnik racunara. Toliko od mene da ne pisem roman,
pozdrav
Offline majaba
nap

Gamers.ba ID: 43398
Godište: 95
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): coffe shop
Razlog (zašto baš ja?): sto da ne
Post ošamario 100kaa
Offline Mladjox
nap

Gamers.ba ID:35397
Godište:1989
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):Call Of Duty, Gaming movies
Razlog (zašto baš ja?):

Call of Duty - prijavljujem se jer je to jedina igra koju igram, jedna od najboljih igara koju sam igrao i igra čiji sam sve i jedan dio presao, poznajem je odlično 

Gaming movies - odmah da kažem (iako je gaming movies) sa gaming klipovima se ne bakćem, prijavio sam se jer odlično poznajem ovu oblast, klipove radim pomocu 3dsmax-a i Adobe After Effects(ako vam šta znači)

.... 
Online AZA
HaxXor
Grad: Država Sarajevo.

Gamers.ba ID: 6006

Godište: 1993

Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Counter-Strike, Coffee Shop

Razlog: Ako ćemo iskreno, ne znam zašto je bitno da se prijavljujem u dva podforuma, ja ću se držati onoga i šta se razumijem i podforum u kojem hoću da se prijavim je Counter Strike, zašto? Već dugo sam vremena na gamersu, ova malo "starija" raja vjerovatno zna da sam prije aktivno igrao ove igrice. A primjetio sam da dolaze nove i nove generacije na gamers kojima trebaju neke upute, pomoć i sl. Sada uđem sa vremena na vrijeme u igricu, čisto radi rekreacije i zabave, što mi daje više vremena da provodim na forumu, čitam teme i pomažem onim kojima je to potrebno. Također igram ove igrice toliko dugo da mnogima mogu pomoći kada im je pomoć potrebna. Što se tiče organizovanja stvari, uvijek možete računati na mene i u pomoći i u samoj ideji organizovanja. Sad koliko ćete me vidjeti da igram nisam siguran...

;D
Offline kaiser
nap
Grad: Država Prijedor

Gamers.ba ID: 132
Godište: 1993
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): cs/coffe shop
Razlog (zašto baš ja?): zato sto sam na gamersu barem 6h dvevno,samo ne pisem postove,vec posmatram 
Offline rat
nap

Gamers.ba ID:31710 (imam i stariji acc al ne gledam ja to ) 
Godište:94
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):FPS
Razlog (zašto baš ja?):Pa ovako prijavljujem se za moda jer sam ovde upoznat sa svim pravilima, ozbiljan sam, ne spammam i imam samo jednu opomenu koju ne znam nija odakle mi  Moje iskustvo sa FPS igrama je veliko, igrao sam dosta FPS igara i upoznat sam sa svakom poznatom FPS igrom. Uglavnom prijavljujem se jer imam iskustva sa FPS igrama pa bih volio prenjeti znanje 
Offline ResidentEvil
camper
Grad: Država Kladanj City

Gamers.ba ID: 36689
Godište: 1992
Podforum za koji se prijavljujem: LOL, i coffe shop
Razlog (zašto baš ja?): Razlog zasto bas ja zato sto igram lola 2 godine znaci samo mi je do moderatora lola al et, razumijem se u lol pratim redovno i jednostavno to je to  , i visim na g.ba svaki dan posto radim u netu klubu jednostavno volio bi da mogu dobiti moderatora hvala lijepa.
Offline boUnCe
nap

Gamers.ba ID: 13240
Godište: 1991
Podforum za koji se prijavljujem : call of duty , software
Razlog : Pa za cod se prijavljujem jer znam dosta stvari o cod-u
igram ga jako dugo i zelio bi donositi novosto u vezi coda na forum jer mislim da je taj forum da kazem "uspavan".
A software pa zelio bi pomoci raji u vezi raznih programa ako ko gdje zapne ili slicno :)
Offline StrikerHAVEN
nap
Grad: Država Prnjavor

samo nemojte dati moderatora spamerima i raznim wanabe posto je to dokazano da ne valja .. tipa brutal taj ako postane moderator to je zlo pa takvih ste imali 100 do sada u isotriji moderatora ... samo sam njega naveo kao primer nemam nista vs momka .. nadam se da me shvatate sta ocu da kazem :)
Post ošamario 100kaa
Na vrh
Tema zakljucana!