Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Gamers.ba Bullet G.ba konkurs za moderatore

Offline Cloud
HaxXor
Grad: Država Redditland

6607 pregleda, 113 odgovora i 0 glasova
Napisano : 06.10.11 u 21:01
Na početku, želimo da se izvinemo zbog malog nesporazuma u administraciji zbog dizanja one prve teme. Nakon savjetovanja morali smo je izbrisati, a evo digli smo novu pa imate šansu da se prijavite.

Sve moderatorske funkcije su poskidane jer želimo napraviti reformu svih moderatora. Neki moderatori će biti vraćeni, neki neće. Također, članovi koji su imali prije moderatora (dakle prije par godina) se neće vraćati. Oni su imali svoju šansu i nadam se da su je i iskoristili.

Potrebni su moderatori za ove podforume:

2 cs
1 warcraft
2 call of duty
2 strategije
2 fps
2 rpg
1 dota
1 avanture
2 lol
2 hardware
2 software
1 browser
2 ostalo
2 fanart
1 g. movies
1 coffee shop

Ova lista je napravljena i oslikava trenutno stanje. G.ba administracija zadržava pravo mijenjanja iste ako se situacija promjeni.

Prijave se popunjavaju po ovom formatu:

Gamers.ba ID:
Godište:
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):
Razlog (zašto baš ja?):

Svaki post koji ne bude sadržavao prijavu će biti ošamaren, a autor istog će dobiti gag.

Da još samo kažem, ako ne namjeravate dolaziti svaki dan ovdje, redovno osvježavati Vaše podforume sa nekim temama i diskusijama, nemojte se ni prijavljivati. Postoje i određena pravila za moderatora sa kojim ćete biti upoznati ako vas izaberemo.

Ovaj put će biti malo drugačije za sve moderatore. Ako budete griješili funkcija će vam jednostavno biti skinuta bez ustručavanja. Ovu temu ćemo pratiti stalno, pa ukoliko i kada nekome skinemo moderatora, adekvatnu zamjenu ćemo naći na ovoj temi.

Sretno svima!,
G.ba administracija

Tema odobrena od Vlexa.
1# Post editovao Cloud datuma 06.10.11 u 21:05:18
2# Post editovao Cloud datuma 06.10.11 u 21:14:29
Offline rason
HaxXor
Grad: Država Srebrenik

Gamers.ba ID:37919
Godište: 1994
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Fanart i Coffe Shop
Razlog (zašto baš ja?):
Fanart: Bio bih vrijedan kao moderator, zrel sam za svoje godine (svi mi to kazu ) . Skill nije toliko bitan faktor u svemu tome, vazno je da znam dati kritike , poznati da li je post za aplauza ili samara i odrzavati konteste kao i pisati tutoriale ( Napisao sam ukupno 7 tutoriala za ps ) I napravio sam poneki Show your skills kontest koji je bio pao u zaborav. Pored svega napisao sam i FanArt:FAQ Photoshop#2
Na forumu mogu provoditi preko 7 sati dnevno sto mislim da je dovoljno. Svoj podforum bi stalno osvjezavao nekim novim tutorialima i zanimljivim temama.

Za coffe shop se prijavljujem prvenstveno da ne krsim pravilaa , ali moglo bi i to nekako s obzirom da ponekad napravim poneku dobru diskusiju tipa "Vas Stil" "Gamers.ba Lica " i slicne.

To je to od mene 
Gamers.ba
Rank 0
Offline zIvcHo
luck0r
Grad: Država Breza

Gamers.ba ID: 2663
Godište: 1989
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): RPG
Razlog (zašto baš ja?): Iskustvo kao moderator i ogromno znanje iz RPG/MMORPG svijeta!
Offline SanChy
nap
Grad: Država Sarajevo

Gamers.ba ID: 24944
Godište: 89
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): LoL, i sve ostalo sto nema veze sa igricama ^^
Razlog (zašto baš ja?): Rekli su mi da trebam odg. na temu ako ocu moda XD
Offline nysss
nap
Grad: Država

GAMERS..BAAAAAAAAAAAAAAA : NYSSSSSSSSSSSSSSSSS
NA PORTALU : PEŠES GODINA
PRO : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOCU GLOBALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:r:r:r:r:r:r
Post ošamario 100kaa
Offline mixJamesBond
nap
Grad: Država Rajvosa

Gamers.ba ID: 32173
Godište: 1995
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Ostalo, fanart, g.movies, coffee shop, browser
Razlog (zašto baš ja?): Puno vremena provodim na portalu, imam dosta iskustva oko vodjenja foruma, vodio sam forum jedne od najpoznatijih CS zajednica na Balkanu - Jedite Kod Joa 
Offline ENIKMA
nap

Gamers.ba ID: 29665
Godište: '95
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Browser Strategije
Razlog (zašto baš ja?): Igrao sam prije puno Traviana sada manje, a strategije Company of heroes sam igrao i jos igram.
Post ošamario 100kaa
Offline knoxville
camper

Gamers.ba ID:25601
Godište: 93
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!):Coffe Shop i Ostalo
Razlog (zašto baš ja?):Mislim da je prvi razlog taj sto imam vremena za tu funkciju , provodim dosta vremena na gamersu. Mogu pomoc i zelim pomoci. Mislim ako dobijem funkciju da cu opravdat vasa ocekivanja te da cu dobro obavljati svoj posao. Nemam vise sta pisati i smarati , na vama je da odlucite.

Pozdrav 
Offline Ebu_
nap
Grad: Država Čečenija.

Gamers.ba ID: 41716
Godište: 1994 29.08
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Nintendo,Druge i Xbox.
Razlog (zašto baš ja?):

Pa evo kad su se svi prijavili i ja ću. Kao prvo dosta sam zreliji u odnosu na prošlu godinu. Sigurno niste primjetili al u dosta navrata uvijek izbjegajem neki konflikt ili prepirku jer sam naučio kako da se ponašam na internetu, nikad nisam nikom prijetio i uglavnom znam kako osnovne stvari hodaju. Prijavio sam se za Nintedo zato što imam dosta iskustva i uvijek ću pomoći na bilo koji način, bio to mehanički kvar ili neka misija. Od starog SNESA kojeg i dan danas imam, pa do GameBoy modela( onaj stari sivi, Advance, Color, Nintedno DS, Nitendo 3DS, Wii i ostalo)a da ne spominjemo emulatore... Drugi podforum kaže "Ostale
Sve igre koje nisu navedene". U svom životu najviše mrzim CS, WoW, LoL i ostale te igre što su u trendu tako da sam se posvetio maximalno ostalim igrama i imam stvarno dosta iskustva to sam vam pokazao u takmičenju "Pogodi igru", uvijek dižem teme u vezi igara, stvarno mogu biti od pomoći pri instalacijama i problemima prelaženja neke određene igre. Treće je Xbox, od 70+ aplauza ja sam ih 10 najmanje zaradio u podforum Xbox jer i tu imam iskustva dosta .Što se tiče aktivnosti uvijek sam tu od 10 do 2, onda sam u školi al desi se da i upadnem u školi jer sam elektrotehnička i onda od 8 sati do 3-4 u jutro. Hvala i volim vas. 
Offline dea
luck0r

Gamers.ba ID: 25515
Godište: 92
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): browser i fps
Razlog (zašto baš ja?): Ovaj. Ovim postom prijavljujem Armana (eX) koji podcjenjuje svoje sposobnosti, ali ja želim da bude uvažena i njegova prijava jer mislim da bi on bio savršeni moderator. Na njegovom profilu možete vidjeti aplauze, čisti primjer kako voli pomagati drugim korisnima, dok spamanje u šiiirokom luku zaobilazi i zato smatram da bi bio odličan moderator i da bi to bila najbolja nagrada za njegov dosadašnji trud.

Hvala, i do slušanja. ♥
Offline IceWolf
global
Grad: Država Dreamland

Gamers.ba ID: 340

Godište: '91

Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): CS, Hardware, Software, Coffee Shop

Razlog (zašto baš ja?): Smatram da sam dovoljno ozbiljan da mogu vrsiti moderatorsku funkciju a vjerujem i da me ostali memberi tako vide. Datum registracije 26.01.2001. Mislim da to dosta govori o meni kao gameru. CS igram od alpha verzije, sve sto se tice CS'a (bugovi, problemi, amx, savjeti itd.) sam doktorirao. U hardware i software podforumima mogu dosta pomoci jer imam svoj mali servis i radim sa racunarima vise od deset godina (znaci servisiranje). Coffe shop iz razloga sto sam uvijek raspolozen za zajebanciju i opustenu pricu koja ne vrijedja nikoga, nisam prepotentan sto smatram da je jedna od glavnih osobina jednog moderatora. Nadam se da ce ova moja prijava biti ozbiljno uzeta u razmatranje. Pozdrav :)
Offline Soviet
pr0
Grad: Država Sarajevo

Gamers.ba ID: 23029
Godište: 1990
Podforum za koji se prijavljujem: Hardware i Software
Razlog (zašto baš ja?): Pa vecinom jedine teme na koje odgovaram i u kojima sam imalo strucan to su Hardware i Software, jednostavno volim raspravljati o racunarima i komponentama za njega, nekad i pogrijesim ali ucim na greskama 
Nisam nesto aktivan sa postovima i bodovima jer nisam ovisnik o tome i nije mi bitno hoce li neko vidjeti koliko imam bodova ili postova. Svaki dan sam na gamersu i nemam nekih pretjeranih obaveza...
Svako dobro 
Offline Sh4ringaX
nap
Grad: Država RBG/Arena

Gamers.ba ID: 37552
Godište: 1994
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): League of Legends, Browser Igre
Razlog (zašto baš ja?):

LoL - ovu igru igram oko 5-6 mjeseci sto i nije mnogo, ali moje misljenje je da imam dovoljno iskustva za moderatora ovog podforuma.

Browser Igre - Travian, Plemena, Ogame, Pockie-Ninja, su browser igre koje sam igrao (jos igram pockie-ninja).

Mislim da bi doprinjeo ovim podforumima pomazuci clanovima na njihovom putu gaming-a.
Offline Almir
camper

Gamers.ba ID: 15963
Godište: 1994'
Podforum za koji se prijavljujem (najmanje dva!): Call of Duty & Software
Razlog (zašto baš ja?): Na proslom konkursu nisam imao priliku da postanem moderator CoD podforuma nadam se da cu ovaj put imati jer stvarno to zelim i imam potrebno iskustvo za to. Igram i pratim CoD scenu vec 5-6 godina i u toku sam sa svim desavanjima. Takodjer imam status uploadera za Call of Duty sekciju u dw zoni. Igrao sam CB, ESL i dan danas pratim sve to.

Za software podforum sam se prijavio ponajvise zato sto je minimalno dva a posto se pored igranja CoDa razumijem mnogo i u software, mogao bih i to voditi.Ukoliko pogledate moje postove, mozete vidjeti da sam uvijek pokusao pomoci u problemima sa nekim aplikacijama, OS-ovima i sl. 

Nadam se da cu bar ovaj put imati priliku da vam pokazem svoje sposobnosti.

ex. United
Na vrh
Tema zakljucana!