Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Gamers.ba Bullet [Kritika] BXM , senchy.

Offline Bettany
nap
Grad: Država Sarajevo

787 pregleda, 28 odgovora i 0 glasova
Napisano : 08.01.12 u 23:02
Ja stvarno juce igro sanjima mix lola pa sta ako ne znam igrat tu sam da malo i naucim a da se zabavim to sto mi likovi bogaraju majkqe psuju dodam se danas 8 na temi brise mi svaki post fali
Kikovali me sa ts nedaju mi da igram bune se nesto noob vi ste kao znali igrati odmah ?

Ma daaaj , radi ovakvih likova oDE G:BA u PM !!

:S
Offline iNhumaN
nap
Grad: Država

Ok, nedate mu igrati, ali cemu psovanje nije vam momak nista lose uradio.

Svako se iznervira ali valjda ima neka granica i izvinjenje.;)
Gamers.ba
Rank 0
Offline MaxYz
luck0r
Grad: Država Area 11

Jučer sam igrao 3 gejma s likom znači lik ne zaslužuje ni lvl 5 znači totalni je noob i nebi trebao igrati mixeve ali opet nije uredu da psuju liku,nek ga samo kickaju i eto ^^
Offline BXM
nap

Ako 9 ljudi ne zele da igraju sa tobom, to znaci da prestanes pokusavati sa njima.

Mislim da si akaunt kupio i da ne zasluzujes 30ti lvl.
Offline Bettany
nap

jel tebe stid dignuti mix i napisati bez psovanja tamo likovi mi jebu 101 majq :S , kralju ja ti i danas reko ubaci me zezate me po tsu nasli se svi me zezate ja ajde da igram pls vi koje kolo , onda movas jebes se po tsu .... Ne zasluzujes tu poziciju  Molis me da ti izvinjenje dam :S Za sta izvinjenje :S
Offline BXM
nap

Stidim se.
Pokreni peticiju da mi skinu moderatora i da me banuju.
Pozdrav.

Dopuna.
Jel tebe stid prijaviti se na mix? Bolje igraju botovi integrisani u igricu.
Smarao si 9 ljudi i potrosio im 20 minuta zivota. Psovanja 'boga nubovskog' je bilo, al nisam siguran da si toliko bio izvrjedjan.
Kad ti master yi prestane biti 'najjaci heroj' onda ti mozda opet dopustim da igras mix sa nama.
1# Post editovao BXM datuma 09.01.12 u 02:27:40
Offline iveQ
camper
Grad: Država Živinice,Tuzla

Prvo zasto BXMu ne treba moderator ."Gamers.ba" treba moderatore da bi sajt bio uredan i da ne bih bilo malih gnjida kao sto si ti.

Koji placu 1h da igraju na mixu poziciju AP carry i onda kad to dobiju imaju score 1/13/1

Prvo ako zelis da igras mix sa ljudima moras nauciti osnove League of Legends pa se onda prijaviti,a ne doci i spammati ja sabijam ovo ono a ne znas sta je spell , jungle , ss , dragon, baron, turret, bot , top, mid, runes , masteries,cs,minion,support , ap, ad .

Nauči osnove nemoj smarati ljude pa se vrati.

Cao poz

Viva la Benjo.
Offline Sauronnnn
nap
Grad: Država Seher Sarajevo

Necem da citiram maxija al je upravu , znaci nije opravdano psovat mu i vrijedjat ga , flame uredu i treba mu ga dat ako je retardirani noob :) A i ova tema ti je bezveze to se uradi preko poruke bxm-u ili petom/desetom nebitno , pa ga pitas ? sto mi psujes ? sta sam ti toliko skrivio ? ovo je sve igra i tu smo radi zajebancije ? a ne da dizes teme i da javno provociras :) a nisi ni ti cvjecka , koliko shvatam imo si ulogu bosanskog francuza ingame :):*
Offline naiL
nap

Benji treba skinuti admina svugdje, stvarno je bezobrazan i psuje stalno uzvišenog. Mali, znam kako se osjecas :(
Na vrh
Odgovori