1. U igre dodati Counter Strike: Global Offensive.
2. Da za promjenu bodova ne treba 150 bodova smatram da je to puno, 50b bi bilo normalno jer to se i moze skupiti uz malo truda

.
3. Sebe bi stavio kao moderatora u pdf: CS:GO, zasto? Zato jer igram CS:GO aktivno, zato jer provedem minimum 2 sata na dan na Gamers.ba csgo serveru, koji je uvijek prazan pa se pucam s botovima
4. Poboljsati ovaj cs:go server koji je svaki dan 0/64 i ja ponekad udjem

, praviti nekakve akcije kao sto se radilo za 1.6 public, vjerujem da bi se tako napunio server bar 15ak igraca redovnih.
5. Bilo bi dobro da korisnik sam moze brisati temu koju je on i podigao, ali ne u svakom trenutku nego na primjer da ima kao tajmer u cosku 5 minuta ima da obrise temu ako je zabranjena i slicno, jer ima clanova koji dizu warez teme, a kada vrijeme istekne tema ostaje i nema pravo da brise. Tako bi pocetna strana bila ljepsa i ne bi bilo glupi tema.
6. Bricku staviti moderatora u pdf: Hardware, jer se momak zaista trudi i meni je jednom pokusao da rijesi problem preko teamviewera, pomaze svima ovdje na gamersu, mozda malo jeste neozbiljan ali uz rad mora biti i sale

.
7. Slike dana bi po mom misljenu trebalo ukinuti jer uploaduju svasta i sto treba i sto ne, a posebno dosadili oni sa "rejndzerima".
Eto to je ono sto mislim da bi popravilo portal

HF
1# Post editovao
DEJCHON1 datuma 08.09.12 u 07:58:27