Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Gamers.ba Bullet Boring Gamers

Offline Chulle
nap
Grad: Država Sarajevo / apLA

1632 pregleda, 69 odgovora i 0 glasova
Napisano : 09.03.09 u 21:59
Kakva zalost. :(
Ovo je iskljucivo za admine.
Nastojite poboljsati gamers, ali istina je da vas iskljucivo vi sputavate- Cast Izuzecima ;)
Dok je bio stari gamers, ovo je bilo i mjesto za druzenje, zezanciju, a ne jos jedan boring site koji je iskljucivo o informatici i "điđama miđama". Sta se dogodilo sa Schultzovim, Wertuovim gamersom??? Wertu jes jos admin al kakve veze kad je cojek u manjini???
Kapu spustam vasem napretku u vizuelnom izgledu gamersa....ali to je po meni ono sto se najmanje gleda. Zabava i Druzenje su "Banovani" sa ovog site. Nisu???
Javi se momak sa temom o smjesnom klipu sa jutuba :) ili nekim funny linkom. A odmah nakon cenera...Korisnik je banovan. :( Ili ako nije banovan omah se javljaju desetci spammera gladnih posteva.
Nazalost prije sam provodio svaki tren na gamersu....Lav je owno...imao sam se zbog neceg ufatiti za stomak....a sad i ako se pojavi nesto smjesno- to nije TO :( Slike dana su teze----posto ima maloumnika koji neshvataju poentu slike.
Zato molim da admini nesshvate ovu temu kao KURČENJE. Ovo je jednostavno da vam skrenem paznju.
A ako se budu javljali idoli sa postevima kao:
Jadniće.....vise tema neg posteva....mama ti idol....
To su samo oni koji sebe vide u ovim smećem od spammera. ;)
Pozz od mene...
Dolje Savez
Offline j0ker
nap
Grad: Država Mostar

Gamers definitivno nije sto je nekad bio . Kao što si rekao prije je bilo zabavnije , i bilo je svega i svačega ...Stare raje je sve manje , zanimljivih tema nema , pravih gamera nema ...
Uglavnom klinci željni postova i glupih tema...
Gamers.ba
Rank 0
Offline xxxk
nap
Grad: Država

Nazalost .. po meni ljudi koji znaju provaliti su samo spY i lav i mozda jos neki i Jason ..
  a ima i mozda jos malo ...
A zasto ?
Svakoga je strah da ce dobiti ban sa gamersa , kad se uvelo "Upozorenje" svi prvo uzdahnu , pa zategnu rukave kad idu postavljati temu ...
Postavis temu , i odes 20 min i vracas se molis boga da nisi ban'an  
Ja se slazem s tobom , pa sta god drugi rekli ...

MY MAN.
Offline sLLayeer
nap
Grad: Država Yugoslavija

Schulz je krivac sto je osho ! 

i nemojte sad da obrisete temu jer je podforum sve idejekritike, pohvale, zalbe itd.
Offline StealtH
camper
Grad: Država If you shoot me

Ma ovo je katastrofa sad fkt. Nema vise zanimljivih tema uopste, samo neke gluposti, problemi, smotane spamerske teme. Sve vise i vise retardiranih clanova (tipa ovog idola gore sa jebenim serverom).

Za sve su krivi roditelji, sto djeci kupe racunar u drugoj godini. Prvi prijatelj im je racunar, osteti im mozak u tolikoj mjeri da je to nevjerovatno.I onda su nadrkani stalno, i svoje frustracije lijece ovdje.

Tuzna situacija al jbg, bice bolje ako ne bude gore.

Admini vecinu tema moraju brisati upravo zbog tih retardiranih clanova koji imaju tu sposobnost da sjebu temu sa 2-3 posta.
Offline j0ker
nap

sLLayeer je napisao/la:
Schulz je krivac sto je osho ! 

i nemojte sad da obrisete temu jer je podforum sve idejekritike, pohvale, zalbe itd.
Pametan čovjek , vidio je čemu ovo vodi i fino se pokupio , zašto bi se on zajebavo sa nakvim indijancima koji otvore temu tipa " prijavljujem se za admina , znam sve amx kontrole" ?!
Offline c0
nap
Grad: Država Middle-earth

xxxk je napisao/la:
Nazalost .. po meni ljudi koji znaju provaliti su samo spY i lav i mozda jos neki i Jason ..
 :D a ima i mozda jos malo ...
A zasto ?
Svakoga je strah da ce dobiti ban sa gamersa , kad se uvelo "Upozorenje" svi prvo uzdahnu , pa zategnu rukave kad idu postavljati temu ...
Postavis temu , i odes 20 min i vracas se molis boga da nisi ban'an  :o
Ja se slazem s tobom , pa sta god drugi rekli ...

MY MAN.
Postujem tvoje misljenje, ali vidi ovo.. Ako postavim normalnu, konstruktivnu temu onda nemam razloga bojati se da cu biti banovan.. jel' tako?

A shulz je kuja sto je otisao..

Offline getiN
nap
Grad: Država Malmö

slazem se,mada moraju biti i pravila al mora biti malo i smjeha...malo tema a ja odavde ne micem sta da radim...heh xD
Offline c0
nap

Drug ja mislim da ovdje ima previse tema, a premalo postova..

Posto za jedan te isti problem zacas nikne sijaset tema, a na svakoj genijalni pomagaci i informaticki strucnjaci naseg vrlog communitya uspiju savjetovati format c: ili pak kupovinu novog (cast izuzecima naravno, koji znaju i zele pomoci)

Da ne govorim o gaming temama...
Offline wohoohohoho
nap

Jebo gamers.ba , sto me zaboli ako dobijem ban. Nije mi ni prvi ni posljednji put , sto sam reko kemi da ode pojebat sta banovo me. Retardirano stvarno ! :( , jedini ja i Philosopher smo pomagali u web n development sektoru pa momak ima 25 bodova a trebao bi imati mnogo vise , jer kao prvo nije spamer. Pise kvalitetne postove , a druga sam ja prica , volim se glupirat. Pisem test teme , i bmk ako me ko banuje jer je bitan feeling ! :D

Offline rulF
luck0r

http://www.gamers.ba/forum/1/61473/logovanje-admina-na-server/

eto primjera . . .

nemozes ti nasim maloumnim maloljetnicima nista dokazat...

pa nebi ni pomoglo kada bi pisalo pri svakom otvaranju stranice, po sredini ekrana, crvenim velikim slovima pravila stranice. . .
te ono koristenje opcije trazi!

uzaludno, lijepo zatvori gamers, dozvoli 100 normalnih ljudi pristup i cao. . .

again primjer
http://www.gamers.ba/forum/1/61472/dedicated/
http://www.gamers.ba/forum/10/61480/prezentacija/
ocemol do ujutro ovako? , sacekajte par minuta, doce josh 1 tema . .
Offline KilluminAti
nap

Index monoton do koske  što je je...i činjenica je da na ovom forumu nema ljudi koji sa starašću prate gaming dešavanja i samim tim mogli su o tome vodit kvalitetnu diskusiju kao što je nekad bilo.
Ovde se sve trenutno svodi na to ko će kome jebat mater itd. čast pojedincima...

Ustaša si, nevaljaš...balija si nevaljaš, četnik si nevaljaš...dok je toga gamers nece imat ono sto je nekad bio...pola vas ovde nije vidilo rata a pricate o nekim stvarima...momci koji su bili ovde i otisli a osjetili su mnogo toga nikad nisu ljude odvajali po tim nekim stvarima a bili su velika zajedica...

ode ja sa teme al to je najvažnija činjenica koju morate sasjeć u korjenu od danas da bi gamers vratili na ono sto je nekad bio...

Protiv administracije nemam nista, momci imaju svoj zivot i pokusavaju na sto bolji nacin vodit portal, samo vi/mi memberi mozemo uciniti nesto da se ovaj portal digne a mod/admini su tu da pomognu u tome...

btw. Gamers.ba izabrani forum zjapi prazan, a ocekivalo se mnogo od njega...
Offline Cloud
HaxXor
Grad: Država Redditland

Samo da se zna prije svega, u ta "dobra" stara vremena bilo je i bit' ce spama ma koliko se vi trudili da nesto promijenite.

Ovaj "problem" sto si ti naveo je socioloski iliti drustveni problem, ti hoces zabavu - nisi na ringispilu

Sto se mene tice, izgled i svi ti moguci dodatci stranici su OK, ali sami forum je nula. Nema vise kvalitetnih tema, nema vise tema za bodove pa da se satares trazeci na googleu, nema vise onog starog osjecaja kad dodjes na g.ba...sve se moderniziralo..k'o zvake orbit  sad mi se gade kako izgledaju 

haj haj, uglavnom, ono sto pokusavam rec je - neke stvari moraju ici naprijed, ali neke stvari kao sto su spam se nikada ne mijenjaju 

edit: jedva cekam schulza 
Offline Wertu
camper

Schulz ce se vratiti , ispunjena vam je zelja. 

Prije jest bolje bilo sto se tice druzenja ali vecina tih sto ne dolaze vise na gamers imaju svoje razloge,vecina su sad odrasli ljudi koji imaju svoje porodice,vecina starih clanova rade tako da nisu u mogucnosti da budu cesto na gamersu.(Neki su i svoj pw zaboravili  )
Normalno je da ce se naci neki "idol" koji ce spamati i valjati gluposti ali takvih je nazalost sve vise i vise a naravno radi bas tih "idola" ne treba da se zamarate vec da budete pametniji od njih.Kao sto vec znate,sve dodje i prodje kao sto cemo proci ja,Fatal,Schulz i ostali pa mozda i vi nekad spomenete "ah bilo je to dobro vrijeme sa njima".Zivite u sadasnjosti a ne u proslosti 

Ovo nije samo sto se tice gamersa vec ovako vam je u zivotu.
Offline c0
nap

Wertu nisi trebao jos reci..Taman smo poceli pisati postove duze od 2 recenice.. i svi su maltene imali smisla :D

Shulz runaway bride :D
Offline riddle
nap
Grad: Država Novi Travnik

Ja ne znam sta vi ocekujete od te "administracije"..

Mislim da se administracija trudi koliko god moze da vam obezbijedi jedan fin sajt, kako za druznje, tako i za sticanje prijatelja ili informacija o necemu. Ja licno, od 12. 2008. sam napisao 300 vijesti, izbrisao 9128938 tema, dao 182938 aplauza i isto tolik osamara, 189238 vijesti odbio i primio i da mi dodje neko od vas i kaze "ti nista ne radis".. Ili Kemo koji sjedi nocima i pravi neke fore i zajebancije da bi se vi mogli zajebavat sa tim, na kraju dobije komentar "Kemo pusi kurac ti sve sjeba"...

Onaj ko ovo sve sjeba nije niko drugi nego vi, vi koji mislite samo negativno i pesimisticno. Kako ce valjat kad se osvrcete samo na neku proslost. Jebla' vas proslost, zar bi bilo dobro da je uvijek sve isto? Pa zamislite kako bi bilo monotono kad bi sve bilo isto ko' prije 4 godine recimo?

Administracija radi, neko manje neko vise (rijesice se i to), ali problem je sto vi nista korisno ne radite, nego samo cekate sve servirano. Svi bi voljeli da se zezaju, a ne znaju napraviti neku finu komicnu temu, tekst neki ili slicno.

Ma dzaba vama objasnjavat, cast izuzecima 

EDIT: Da je sve kao prije, na Top 10 listi postera bi na 3. mjestu stajao riddle, a kad biste usli na njegov profil, pisalo bi da je banovan - zato, bolja je java i sadasnjost 
Offline gnus
nap

eeeeee :D gud old tajm :)
Offline Chulle
nap

sLLayeer je napisao/la:
Schulz je krivac sto je osho ! :-(

Moj cojk....trinaest lvla nizi :)
Offline Chulle
nap

riddle je napisao/la:
Ja ne znam sta vi ocekujete od te "administracije"..

Mislim da se administracija trudi koliko god moze da vam obezbijedi jedan fin sajt, kako za druznje, tako i za sticanje prijatelja ili informacija o necemu. Ja licno, od 12. 2008. sam napisao 300 vijesti, izbrisao 9128938 tema, dao 182938 aplauza i isto tolik osamara, 189238 vijesti odbio i primio i da mi dodje neko od vas i kaze "ti nista ne radis".. Ili Kemo koji sjedi nocima i pravi neke fore i zajebancije da bi se vi mogli zajebavat sa tim, na kraju dobije komentar "Kemo pusi kurac ti sve sjeba"...

Onaj ko ovo sve sjeba nije niko drugi nego vi, vi koji mislite samo negativno i pesimisticno. Kako ce valjat kad se osvrcete samo na neku proslost. Jebla' vas proslost, zar bi bilo dobro da je uvijek sve isto? Pa zamislite kako bi bilo monotono kad bi sve bilo isto ko' prije 4 godine recimo?

Administracija radi, neko manje neko vise (rijesice se i to), ali problem je sto vi nista korisno ne radite, nego samo cekate sve servirano. Svi bi voljeli da se zezaju, a ne znaju napraviti neku finu komicnu temu, tekst neki ili slicno.

Ma dzaba vama objasnjavat, cast izuzecima :)

EDIT: Da je sve kao prije, na Top 10 listi postera bi na 3. mjestu stajao riddle, a kad biste usli na njegov profil, pisalo bi da je banovan - zato, bolja je java i sadasnjost :D
Prvo Wertu to mi je uljepsalo dan...
Drugoooo
Riddle- Procitaj MOLIM te moj post. :)
Vi jeste napucali gamers do vrhunca- ali kao sto sm reko nije bitna vizuela- bitan je feeling.
Danas ima hiljade igrica koje imaju grafiku do crnjaka- ali igrivost im je velicina kur*eve glavice( FarCry2). Dok kad se vratite dvije godine u proslost Quake 4 najjaca bila- grafika dobra al prica je bila glavna. Ili jos dalje...Doom3 igra kad je izasla bila je prejaka i za nassine kompice. Lik je pokrene da poigra dok nedobiju informacije kad ono samo sto je upalio cuje:
"Sistem Failure" i
"Huston We Have A Problem"
Ali ipak Doom je imao pricu koja je i sad u vrhu medju sigurno top 5.To je moja poenta.
Vi ste zanemarili poentu sajta. Zabava. Ali Gaming ste vinuli u nebesa ....mozda i previse...a zna se da " Ko visoko leti nisko pada :)"
Offline riddle
nap
Grad: Država Novi Travnik

Chulle je napisao/la:
Prvo Wertu to mi je uljepsalo dan...
Drugoooo
Riddle- Procitaj MOLIM te moj post. 
Vi jeste napucali gamers do vrhunca- ali kao sto sm reko nije bitna vizuela- bitan je feeling.
Danas ima hiljade igrica koje imaju grafiku do crnjaka- ali igrivost im je velicina kur*eve glavice( FarCry2). Dok kad se vratite dvije godine u proslost Quake 4 najjaca bila- grafika dobra al prica je bila glavna. Ili jos dalje...Doom3 igra kad je izasla bila je prejaka i za nassine kompice. Lik je pokrene da poigra dok nedobiju informacije kad ono samo sto je upalio cuje:
"Sistem Failure" i
"Huston We Have A Problem"
Ali ipak Doom je imao pricu koja je i sad u vrhu medju sigurno top 5.To je moja poenta.
Vi ste zanemarili poentu sajta. Zabava. Ali Gaming ste vinuli u nebesa ....mozda i previse...a zna se da " Ko visoko leti nisko pada "
Fazon je sto ti uopste ne znas o cemu govoris  To sto je vama bilo zanimljivo citati postove od nekih prijasnjih clanova (koji su otisli), ja vam tu ne mogu nista. Prvo, predstavljas se kao neki stari clan, a Bogami - ja te se nesto ne sjecam od prije, i kako onda da ti govoris o nekoj proslosti?

Drugo, administracija radi svoj dio posla, pravila su takva kakva jesu, da nema pravila bila bi anarhija, a ako ne znas sta je to, idi obrazuj se.. Sad pored ovih nasih obaveza koje imamo, i ispunjavamo, trebamo jos i da ti otvaramo teme kojima bi se ti ili neko drugi mogao smijati? Pa za to su zaduzeni korisnici, sta administracija moze tome sto je 80% trenutno aktivnih clanova nepismeno, nedrustveno, nacionalisticki okrenuto itd. ? sta?

Vjeruj mi, ja da mogu biti Harry Potter, ja bi zamahao carobnim stapicem i na gamers.ba bi sada pisalo Online (912839) a svi bi pisalo postove od po 20 redova. Svako bi pisao recenzije neke, vijesti. Svi bi se zalagali za nesto.. Ali posto ne mogu, nista od toga. Preostaje da radim i dalje onaj posao za koji sam zaduzen, a mislim da ga vrlo dobro obavljam 

Ziv bio!
Online spY
nap
Grad: Država Utopija

Kukate nema zanimljivih tema, a neće niko ni da mrdne prstom da napiše neku zanimljivu diskusiju o igri nekoj? Svi bi da im se sve servira na tanjir. 

Administracija radi svoj posao. 

Jednog dana kiša je padala dva dana.

Nađi par ovakvih tema, svaka ti cast!

/cheers , odo kantera igrat 
Na vrh
Odgovori