Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

Forum Bullet Gamers.ba Bullet gamers.ba

Offline cannabis4posho
HaxXor
Grad: Država rastafari

1871 pregleda, 51 odgovora i 0 glasova
Napisano : 09.07.09 u 22:54
Eh ovako ninje, pretjerali ste sa copy-paste vijesti od sada vam ja to necu prihvatati a ne vjerujem ni da ce drugi globali i admini. Prevodite i trudite se bar malo da vijesti na nesto lice pa nek vam accepta ko hoce, ja sigurno necu jer ste pretjerali sa vasim glupostima.
Dalje, spam - psovanje - vrijedjanje i sve ostale vase gluposti od sada ce se kaznjavati BANOM OD MJESEC DANA.
Teme sa nazivom koje nemaju blage veze sa sadrzajem ce biti obrisane a user banovan a to su tipa "pomoc, need help, ?" i tako te gluposti, takodjer i teme "mix 5 v 5" ce biti obrisane odmah jer imate gathere, pretjerali ste i sa tim temama i ne zanima me ona vasa poznata "gathere niko ne gleda". Potrudite se da ih gledate i da ne valjate gluposti.
Dalje, teme koje nemaju blage veze sa podforumom u kojem su podignute bice obrisane.
Dalje, useri koji budu pisali "sta spamas" i tako slicne postove ce biti banovani na 2. sedmice, vi niste administracija da govorite nekom je li spama ili ne, vas post sa tim sadrzajem ce se smatrati spamom.
Edit:
Postovi na sliku dana tipa "first, second, fifth..." takodjer ce se smatrati spamom.
Eto ako se sjetim jos kojeg pravila bice dodano.
Hvala svima na razumijevanju!

EDIT:
Ako neko od administracije ima da doda sta, slobodno nek edituje i ako neko od usera ima neku primjedbu neka je kaze sada.
edit2:
Dok gatheri ne budu napravljeni teme za cw ce biti odobrene, cim se naprave bicete obavjesteni na ovoj temi.
Online torQ7u
luck0r
Grad: Država

Podrzavam.
Gamers.ba
Rank 0
Offline LEGEND1g
nap
Grad: Država Ali-pasino ;)

"takodjer i teme "mix 5 v 5" ce biti obrisane odmah jer imate gathere, pretjerali ste i sa tim temama i ne zanima me ona vasa poznata "gathere niko ne gleda". Potrudite se da ih gledate i da ne valjate gluposti."

Slazem se sa ovim !
Prvo treba poceti od sebe, pa tek onda gledat druge ! 

ktnxbai 
Offline IzY
nap

spam :D sala ..
Post ošamario cannabis4posho
Offline korda
nap
Grad: Država Sarajevo

koja je ono glupost na vijestima O.o
Offline spY
nap
Grad: Država Utopija

Banovat i ove što ne znaju gramatiku.  Ili barem ih upozorit da paze kako pišu. Stavljaju po milion smileya, tacki, etc. Stvarno ružno izgleda forum. 

http://bs.wikipedia.org/wiki/Gramatika_bosanskoga_jezika

http://hr.wikipedia.org/wiki/Gramatika_hrvatskoga_jezika

Š to se tice mixova, dozvolit da se samo dižu teme vezane za G.ba grupu!
Offline S3phirotH
HaxXor

Dijelim misljenje sa tobom, apsolutno.

Znam iz licnog iskustva. Cesto ulozim preko 30 minuta da napisem kvalitetnu vijest. Nikada ne uzimam podatke sa neta niti ih prevodim ili copy/paste. Citam vecinu caspopisa za gaming kulturu te na osnovu procitanog clanka pisem vijest.

Ovo bi mogao biti dobar savjet za ostale koji zele da pisu vijesti. Samo nemojte poceti prepisivati clanak jer se to veoma lako primjeti. 

EDIT : Vijesti ne bi trebale da sadrze nikakve smiles jer samim tim gube svoju objektivnost. Pa nismo u obdanistu.
Post dobio aplauz od cannabis4posho
Offline katil
camper

Puno ti toga nabroja al hajd...:)
pokusati cu da se pridarzavam da ne bude djabe pisao 

Offline rriad
nap
Grad: Država Сарајево

Dado.. jel samo meni ubagovan gather?
I'l jos nekom, kad ochu da udjem na neciji gather , pise da sam u drugom gatheru, a uopce nisam :s

Tema, indeed.

Š to se tiče vijesti, smaro sam se show... nije da sam expert pravi ono u engleskom, al sam veoma dobar imam 4. Znači znam fino prevodit... smaro sam se jedno X puta prevodjenjem s hltv.org sa mnogo komplikovanih riječi.. i na kraju ništa od toga i samo sam dobio zabranu vijesti, a sada kad vidim kakve vijesti prihvacaju, zapitam se.. cemu sve to?
Ako vi hoćete da ovaj sajt krene na bolje.. ulozite i vi malo k tome.

Hvala )
Online Justice
l33t
Grad: Država Tokyo

ozb trebate malo dovesti g.ba u red odkako su nas neki modovi i admini napustili g.ba vise nije ko prije =/

previse glupih (spam) tema, neam pojma tko prima one glupe vijesti pa ih koriste za sliku dana il sta vec...:S
Offline LEGEND1g
nap
Grad: Država Ali-pasino ;)

rriad je napisao/la:
I'l jos nekom, kad ochu da udjem na neciji gather , pise da sam u drugom gatheru, a uopce nisam :s

Tema, indeed.

Š to se tiče vijesti, smaro sam se show... nije da sam expert pravi ono u engleskom, al sam veoma dobar imam 4. Znači znam fino prevodit... smaro sam se jedno X puta prevodjenjem s hltv.org sa mnogo komplikovanih riječi.. i na kraju ništa od toga i samo sam dobio zabranu vijesti, a sada kad vidim kakve vijesti prihvacaju, zapitam se.. cemu sve to?

Hvala )
takodje i meni !
Offline SWRALE
l33t

ja znam da mene tu nema  ukinuo mi je fatal opciju pisanja vijesti 

podrzavam te u svakom pogledu  i mene je pocelo nervirati
iste 2 vijesti copy paste  (
Offline cannabis4posho
HaxXor

rriad je napisao/la:

Tema, indeed.

Hvala )
Rijade jarane od citave administracije na siteu radi u vrh glave 5 ljudi tako da meni ne moras nista govoriti...
Offline korda
nap
Grad: Država Sarajevo

mozel se obrisati ova zadnja "vijest" od carameL, glupo je za vidjeti ako nishta
Offline cannabis4posho
HaxXor

korda je napisao/la:
mozel se obrisati ova zadnja "vijest" od carameL, glupo je za vidjeti ako nishta
Ne mogu obrisat ce neko od admina, neka stoji malo da vidite dokle ljudska glupost ide.
Offline rriad
nap

cannabis4posho je napisao/la:
Rijade jarane od citave administracije na siteu radi u vrh glave 5 ljudi tako da meni ne moras nista govoriti...
Ne govorim ja tebi, nego opcenito citavoj g.ba administraciji ( barem onim koji su aktivni ).
Samo sam pitao za gather... jel buggan il sta jer meni ne radi.

Znači, ja bih volio da krene na bolje, i samim tim bih se trudio mnogo više, nego glupiranja kao prije. Vidim da se ljudi počinju buditi , i ovi old school memberi su aktivni i opet, i moglo bi biti sve kao prije... davna vremena , kada nije bilo glupiranja, spamanja, vrijedjanja... nego pravo društvo 
Offline cannabis4posho
HaxXor

rriad je napisao/la:
Ne govorim ja tebi, nego opcenito citavoj g.ba administraciji ( barem onim koji su aktivni ).
Samo sam pitao za gather... jel buggan il sta jer meni ne radi.

Znači, ja bih volio da krene na bolje, i samim tim bih se trudio mnogo više, nego glupiranja kao prije. Vidim da se ljudi počinju buditi , i ovi old school memberi su aktivni i opet, i moglo bi biti sve kao prije... davna vremena , kada nije bilo glupiranja, spamanja, vrijedjanja... nego pravo društvo 
Ja sam ti to vec neki dan rekao da ce biti po starom za gathere ne znam ali rijesit ce se ako je bugan.
Offline promjena11
nap

spY je napisao/la:
Banovat i ove što ne znaju gramatiku. :r Ili barem ih upozorit da paze kako pišu. Stavljaju po milion smileya, tacki, etc. Stvarno ružno izgleda forum. :r

http://bs.wikipedia.org/wiki/Gramatika_bosanskoga_jezika

http://hr.wikipedia.org/wiki/Gramatika_hrvatskoga_jezika

Š to se tice mixova, dozvolit da se samo dižu teme vezane za G.ba grupu!
Dobro profesore :)
Post ošamario cannabis4posho
Offline naniy
nap
Grad: Država bihac

Pa ako hoces prekinuti spam zasto nisi sad lock temu ??
Offline rriad
nap

naniy je napisao/la:
Pa ako hoces prekinuti spam zasto nisi sad lock temu ??
Š ta ti misliš, da on može sve u minuti upratit'.
Sačekaj malo, nije retardiran, svaka glupa tema, ide u kantu... kao i svaki glupi post, kao npr. tvoj!
Offline brachika
camper

A moje vijesti, napisem bolje vijesti od pola onih koje se primaju i nijedna mi se ne primi...
Fkt ne kontam...
Jos imam i zanimljive teme...

Inace te podrzavam.

Samo bih da dodam jos nesto, ako je moguce. Da uvedete funkciju tipa - 3 samara ban npr. ti sad mene osamaris i pisace upozorenje - prvi samar, i tako kad se napune 3 da korisnik dobije ban. Bolje nego pamtiti ko je spamo po forumu :D
Na vrh
Odgovori