Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)


Pretvorite svoje malo selo u veliki grad, te izgradite veliku imperiju u ovoj uzbudljivoj strateškoj igri. Porazite svoje neprijatelje i proširite svoju imperiju!

Kategorija: Mini Igre / Preuzimanja: 8 / Komentara: 2

Sjedite za volan svog automobila te postanite vozač svjetske klase. Provlačite se kroz tjesne ulice svojim vozačkim umjećem. Jednostavno odaberite svoj stil igre!

Kategorija: Mini Igre / Preuzimanja: 8 / Komentara: 0

Unlocker je besplatan program za otključavanje (oslobađanje), preimenovanje, premještanje ili brisanje fajlova koji su zaključani od strane aplikacija ili procesa.

Kategorija: Aplikacije / Preuzimanja: 5 / Komentara: 0

VDownloader je besplatan program za skidanje video klipova sa interneta. Podržava veliki broj online servisa, među kojima su: YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo,Vine, Twitch, Bing, Photobucket, Sou...

Kategorija: Aplikacije / Preuzimanja: 9 / Komentara: 0

mIRC predstavlja program za čatanje na Vindouz platformama. Osim što je kompletan program za čatanje on je istovremeno i programski jezik.

Kategorija: Aplikacije / Preuzimanja: 7 / Komentara: 0

Picasa je fenomenalan mali program za uređivanje slika. Ako želite malo začiniti svoju kolekciju obiteljskih slika, Picasa je savršena za Vas.

Kategorija: Aplikacije / Preuzimanja: 0 / Komentara: 0

FileZilla je besplatni open-source FTP (File Trasfer Protocol) klijent. Jednostavno klijent koji trenutno možete naći sa podrškom za FTP, SFTP, i FTPS.

Kategorija: Aplikacije / Preuzimanja: 0 / Komentara: 0

Kingo - program koji rootuje svaki telefon Nekada je rootanje telefona bio prilično zahtjevan posao koji je tražio i malo predznanja, dolaskom programa pod nazivom Kingo Android Root to je postalo...

Kategorija: Aplikacije / Preuzimanja: 7 / Komentara: 0


PretragaTop Fajlovi