Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

EU qual. za IEM 6 u Kijevu

28
OCT
Napisano od strane simba
Izvor : HLTV.org
Kategorija: Gamerski događaj
EU qual. za IEM 6 u Kijevu
Danas su najvaljene europske kvalifikacije za Intel Extreme Masters sezonu šest Global Challenge-a koji će biti održan u Kijevu, Ukrajina.

IEM se vraća u Kijev, i to u 2012. godini. Ovo će biti četvrto Global Challenge takmičenje u sezoni, i to treće u Counter-Strike-u. Još jednom, na ovom događaju učestovat će osam ekipa koje će se boriti za dva mjesta na World Championship-u, gdje će također na meti osvajača biti 40000 američkih dolara.

Jučer je ESL najavio da su objavljene europske kvalfikacije, iz kojih će na ovaj događaj doći pet ekipa. Samo najbolji iz kvalifikacija iz Amerike i Azije proći će na ovaj događaj. Najbolje ragnirana momčad iz Ukrajine, direktno će se kvalifikovati za ovaj Global Challenge.

Što se tiče Nordijskih kvalfikacija sve informacije možete pronaći ovdje.. No, pored Nordijskih kvalifikacija i Njemačke kvalifikacije su iznimak. Najveći razlog tomu je EPS Liga, pa sve informacije oko Njemačkih kvalifikacija pogledajte ovdje.

Dakle europske kvalifikacije odigrat će se u nekoliko faza. Prva faza igrat će se po sistemu best-of-one tj. najbolji od jedne mape i double-elimination bracket-u i to 13. novembra. U prvoj fazi učestvovat će 31 tim.

U drugoj fazi učestvovat će 16 ekipa i igrat će se po sistemu best-of-three tj. najbolji od tri mape, te također po double-elimination bracket-u. Ona će se održati 20. novembra.

Treća faza ujedno i finalna odigrat će se 20. decembra, odakle će pet najboljih ekipa proći na ovaj događaj.

Lista zemalja koje će učestvovati u kvalifikacijama za IEM 6 u Kijevu su:Ostale informacije o ovom događaju, naknadno ćete dobiti na HLTV.org-u.

Komentari na EU qual. za IEM 6 u Kijevu


Prethodne vijestiRSS