Pozdrav, dobrodošli na Gamers!

Ovo je najveca balkanska zajednica za ljubitelje igara.

POSTANI GAMER! ili ugasi ovu reklamu :)

FRAGGED BY pobjednik gruzijskog qWCG-a

20
NOV
Napisano od strane simba
Izvor : HLTV.org
Kategorija: Gamerski događaj
FRAGGED BY pobjednik gruzijskog qWCG-a
Gruzijske kvalifikacije za World Cyber Games, održale su se u sportskoj dvorani Qarvasla Mall, u Tbilisi-u. U finalnom meču ovih kvalifikacija momčad FRAGGED BY-a nadigrala je momčad REALIZE-a rezultatim 2-1.

Nakon što prošle godine kvalifikacije za WCG nise bile dostupne prošle godine, ovo godine situacija je drugačija. Naime najbolje rangirana momčad sa gruzijskih kvalifikacija za WCG, pridružit će se najboljim ekipama, na ovogodišnjem spektaklu.

Finalni meč između ekipa FB-a i REALIZE-a, odigran je po sistemu best-of-three odnosno najbolji od tri mape. Prva mapa bila je de_inferno, i ekipa FB-a je slavila rezultatom 16-6, za vodstvo od 1-0. Druga mapa bila je de_dust2, i na toj mapi ekipa REALIZE-a se vratila u igru i slavila rezultatom 16-5, za 1-1.

I treća, ujedno i odlučujuća mapa bila je de_tuscan. Ekipa FB-a slavila je rezultatom 16-8, za ukupnih 2-1. Ovom pobjednom osigurali su sebi mjesto na WCG 2011 Grand Finals u Busanu, Južna Koreja.

FRAGGED BY će otputovati u Južnu Koreju, sa ovim line up-om:

George "sims" Gelashvilis
Mikheil "Kvijo" Kvizhinadze
Vladislav "BaXa" Rashkov
Luka "KAROLA" Karoli
Lasha "jajo" Kapanadze

U Busanu momčad FB-a će se susresti sa najvećim momčadima današnjice, kao što su: SK Gaming, AGAiN, Electronic Sahara, mandic, DTS i drugi.

Komentari na FRAGGED BY pobjednik gruzijskog qWCG-a


koji su ovo? :S

avatarValu 20.11.11 u 18:13

Prethodne vijestiRSS